08 / 05 / 2024

Safi Holding Dolapdere

Safi Holding Dolapdere

Safi Gayrimenkul, Dolapdere'de kendi arazisi üzerinde 106 odalı ve 5 ticaret birimi olan bir otel inşa edecek. Safi Dolapdere Otel projesinin 2016 yılı sonunda hizmete açılması hedefleniyor...

Safi Gayrimenkul Dolapdere'de 140 odalı apart otel inşa edecek!

Safi Gayrimenkul Dolapdere'de 140 odalı apart otel inşa edecek. 8 katlı olarak tasarlanan otel projesinin altında mağazalar yer alacak. Otelin işletmeciliği için Avrupalı ve Amerikalı firmalarla görüşmeler devam ediyor...

Dolapdere gayrimenkul yatırımları ile dönüşüyor!

Düşük gelirli vatandaşların, göçle gelen yoksulların yaşadığı, oto tamir sanayiinin yaygın olduğu Dolapdere dönüşüm sürüyor. Dolapdere’de bugün tasarım yarışmalarına katılan binalar galeriler, holding merkezleri ve oteller bulunuyor. 

Hürriyet Kaplan: Safi Port Derince Limanı dolgu alanı projesi durduruldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Safi Holding'in limana yapacağı 400 bin metrekare dolguyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı bulunduğunu, buna rağmen dolgu çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Safi Holding'in Derince Limanı açıklaması!

Danıştay‘ın yürütmeyi durdurma kararı verdiği Derince Limanı ile ilgili Safi Holding’den açıklama geldi. Yapılan açıklamada kararın yatırımlara engel teşkil edecek bir karar olmadığını vurgulandı.

Ömer Koç Dolapdere'deki arazisine müze inşa ediyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Fatih Altaylı, bugünkü yazısında Mustafa Koç’un hayatını kaybetmesinin ardından Koç Holding yönetiminin başına geçen Ömer Koç'u anlattı. Koç, Dolapdere'deki değerlerli arazisine şahane bir müze inşa ediyor.

Derince Limanı'na 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

350 milyon dolar ilave yatırım şartı ile Derince Limanı’nı 39 yıllığına kiralayan ve yaklaşık 1 yıldır işleten Safi Holding yetkilileri, düzenlenen basın toplantısında limana 1 milyar dolar yatırım yapılacağını belirtti.

Derince Limanı'na yapılacak dolgu projesine ÇED gerekli değildir kararı!

Kocaeli'nin Derince İlçesi'ndeki Derince Limanı 39 yıllığına Safi Holding'e kiralanarak Safi Port adını alırken, Kocaeli Valiliği limana 400 bin metrekare dolgu yapılması için hazırlanan proje için 'ÇED gerekli değildir' kararı verdi.

Safi Holding 2016'da İzmir Limanı ihalesine girmeyi planlıyor!

Derince Limanı'nın ardından yeni yatırımlarla projelerini genişletmek istediklerini söyleyen Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, İzmir için ihaleye gireceklerini açıkladı. 

İzmir Limanı için hazırlıklar başladı!

543 milyon dolarlık ihale bedeliyle Derince Limanı’nın işletmesini alan Safi Holding, 350 milyon dolarlık yatırıma başlıyor. Limancılıkta küresel oyuncu olmayı hedefleyen Safi, yurtiçinde ve yurtdışında yeni yatırımlar planlanıyor.

Derince Limanı 3 kat büyütülecek!

İhalesini Safi Holding'in kazandığı Derince Limanı, 350 milyon dolarlık ek yatırımla 3 kat büyütülecek. 4 yılda bitirilmesi planlanan limana ihale bedeli ile birlikte yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak.

Derince Limanı'nı büyütmek için denize dolgu yapılacak!

Safi Holding Derince Limanı'nda şu anda mevcut kullanılan 450 bin metrekarelik liman alanını, deniz dolgusu ve ilave rıhtımlarla 3 kat genişletecek.

Derince Limanı 543 milyon dolara Safi Holding'in!

2014 yılının değeri en büyük 10 işlemi içerisinde yer alan Derince Limanı'nın devir işlemi gerçekleşti. Safi Holding, 543 milyon dolarlık ödeme yaparak limanı teslim aldı.

Safi Holding'ten Kalamış Yat Limanı açıklaması!

Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Kalamış Yat Limanı ihalesiyle ilgili şu şekilde açıklama yaptı...

Derince Limanı’na dolgu yapılacak!

DSP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Meral Uçarı, Safi Holding’in Derince Limanı’na 5 milyon metreküp dolgu malzemesi kullanarak dolgu yapacağının söyledi.

Safi Holding Dolapdere Haberi

Safi Holding Dolapdere


Safi Espadon projesini inşa eden Safi Gayrimenkul, İstanbul'un Avrupa yakasında Beyoğlu'na bağlı Dolapdere'de otel projesine başlıyor. Safi Dolapdere Otel projesi 106 oda ve 5 dükkan olarak tasarlandı.


1.851 metrekare alan üzerinde yükselen Safi Dolapdere Otel projesinin 2016 yılı sonunda faaliyete geçmesi planlanıyor. Safi Dolapdere Otel projesi 5 bodrum kat, 1 zemin kat ve 8 normal kat olarak tasarlandı.


Safi Dolapdere Otel projesinde toplam inşaat alanı 12 bin 491 metrekare, kat alanı kat sayısı 3 bin 906 metrekare. Safi Dolapdere Otel projesinin çatı katında herhangi bir ünite yer almıyor.


Safi Dolapdere Otel projesi Hacıahmet Mahallesi Kurtuluş Deresi Caddesi üzerinde yer alıyor. Safi Dolapdere Otel projesinin batısında Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü, doğusunda iş merkezi bulunuyor.



Tel: 0216 651 77 80

Web: www.safiholding.com

Gülcihan...