03 / 05 / 2024

Safiye Morkoç

Safiye Morkoç

Morkoç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safiye Morkoç, Döne Morkoç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Esenyurt, Yenikent Mahallesi, 623 Sokak'ta kuruldu.

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Morkoç tarafından kuruldu.

Afs İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afs İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 45 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Keleş, Fatma Aksoy Biber, Hasan Keleş, Safiye Aksoy Zorlu ve Talha Keleş ortaklığında kuruldu.

Stk Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stk Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yalçın ve Seyithan Morkoç ortaklığında kuruldu.

Morkoç Grup Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Morkoç Grup Yapı İnşaat Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Tutkun tarafından kuruldu.

Aksoylar İmz İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar İmz İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Beylikdüzü’nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Safiye Aksoy Zorlu tarafından kuruldu.

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Morkoç tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen vefat etti!

Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Gürsel Baran'ın acı günü! Safiye Baran vefat etti!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın annesi Safiye Baran hayatını kaybetti. ATO Yönetim Kurulu taziye ilanı yayınladı.

Mhg Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhg Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Morkoç tarafından kuruldu.

Sezen Aksu'nun evinin güzellik merkezine dönüşmesine izin yok!

Minik Serçe Sezen Aksu, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un Beylerbeyi'nde bir dönem yaşadığı evini satın alarak güzellik merkezi işletmeciliği yapan Safiye Turan’a kiralamıştı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Güzellik merkezi olmasına müsaade edemeyiz” diye konuştu.

Artistanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artistanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Gönül ve Safiye Gönül tarafından kuruldu.

Zemin-temel uyumuna dikkat!

İstanbul’daki depremlerinin ardından gözler şehirdeki yapılara çevrildi. Özyeğin Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Safiye Feyza Çinicioğlu, ''Kendi binamızın sağlam olması tek başına bir anlam ifade etmiyor. Şehrin ve ülkenin de sağlam olması gerekiyor” dedi.

Ebmar Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebmar Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Safiye Ebru Sarıhan tarafından kuruldu. 

Safiye Morkoç Haberi

Safiye Morkoç

Morkoç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safiye Morkoç, Döne Morkoç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Morkoç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, otel,motel, pansiyon, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...