04 / 05 / 2024

Safranbolu turları

Safranbolu turları

Kurban Bayramı tatilinin kısa olması ve hafta içine denk gelmesi nedeniyle tatilciler, yakın yerler ve yurt içi turlara ilgi göstermeye başladı. Kurban Bayramı rezervasyonlarına şu ana kadar ilgi yüzde 70 civarında...

Karabük Safranbolu TOKİ kura başvuruları!

Karabük Safranbolu TOKİ kura başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. 240 aya varan vade uygulanan projede aylık taksitler 329 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekilişi!

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekilişi kapsamında 426 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor.

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri!

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. 11 bin 344 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede 240 aya varan vade uygulanıyor.

Karabük Safranbolu TOKİ çekilişleri!

Karabük Safranbolu TOKİ çekilişleri 12 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Kura yöntemiyle 426 adet konutun satışa çıkarılacağı projede fiyatlar 98 bin 700 TL'den başlıyor.

TOKİ Karabük Safranbolu emekli başvuru dönemi!

TOKİ Karabük Safranbolu emekli başvuru dönemi devam ediyor. Konutların 2+1 olarak tasarlandığı projede yüzde 20 peşinatta kalan tutar için 240 ay vade uygulanıyor.

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri satış duyurusu!

Dairelerin 75 metrekare büyüklükte tasarlandığı TOKİ Karabük Safranbolu'da 11 bin 344 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Karabük Safranbolu TOKİ Evleri satış duyurusu...

TOKİ Karabük Safranbolu başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Karabük Safranbolu'da 426 adet konut emekli kategorisinde satışa çıkıyor. Projede 329 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Karabük Safranbolu başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Karabük Safranbolu 500 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Safranbolu 500 kişilik yurt ve sosyal tesis ile ada içi altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 18 Kasım 2015 tarihinde saat 14.00'te gerçekleşecek.

Safranbolu Muallimler Birliği binasına ödül!

Bir süre önce onarılan Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki tarihi "Muallimler Birliği" binasının restorasyonuna ödül verilecek. 1970'te yıkılan tarihi bina, geçtiğimiz günlerde Safranbolu Belediyesi tarafından restore edilmişti.

Safranbolu'yu 10 ayda 258 bin kişi ziyaret etti!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Safranbolu ilçesinde bulunan ve en az konaklar kadar ilgi gören Mencilis Mağarası, Kristal teras ve Hıdırlık seyir terasını, 10 ayda yaklaşık 258 bin kişi ziyaret etti.

Safranbolu Yunusemre Parkı'nın temeli atıldı!

Safranbolu Belediyesi tarafından her mahalleye bir konsept park anlayışı çerçevesinde devam eden çalışmalar neticesinde Bostanbükü Yunusemre Mahallesinde yapılacak olan ve kısa sürede bitirilmesi planlanan parkın temeli atıldı.

Safranbolu Barış Mahallesi ile Bostanbükü arasındaki yol açıldı!

Safranbolu Belediyesi tarafından Barış mahallesi ile Bostanbükü arasında tamamlanan yol çalışması düzenlenen törenle hizmete açıldı. Şahin, Safranbolu Belediyesinin tüm imkanları seferber ederek halka hizmette bulunduğunu söyledi.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 500 kişilik yurt yaptıracak!

TOKİ Karabük Safranbolu 500 kişilik (508 kapasiteli) yurt ve sosyal tesis ile ada içi altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 16 Kasım'da gerçekleşecek.

Safranbolu turları Haberi

Safranbolu turları

Kurban Bayramı tatilinin kısa olması ve hafta içine denk gelmesi nedeniyle tatilciler, yakın yerler ve yurt içi turlara ilgi göstermeye başladı. Türkiye Seyahat Acentalan Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy da, yaptığı açıklamada Kurban Bayramı rezervasyonlarına şu ana kadar ilginin yüzde 70 civarında söyledi ve ''Tatilin kısa olması vatandaşları çoğunlukla yurt içi turlara yöneltti. Bayram rezervasyonlarında yurt içi turlarda, Antalya bölgesi başta olmak üzere sanatçılı, gala programlarıyla lanse edilen Kıbrıs turları, Bodrum, Marmaris, Kuşadası talep görüyor. Kültür turlarında ise Kapadokya, Pamukkale, Karadeniz ve GAP turlarıyla İstanbul yalanlan için ise Safranbolu turları ilk sırada" dedi. 

Yeni...