19 / 05 / 2024

Safranbolu Yeni İtfaiye Binası açılışı

Safranbolu Yeni İtfaiye Binası açılışı

Safranbolu Belediyesi tarafından modern olarak yapılan itfaiye binası düzenlenen törenle açıldı..

Seyit Torun'dan Safranbolu imar planı tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Safranbolu için yeni bir imar planı hazırlandığında dikkat çekti. Torun, planın uygulamaya alınması halinde, doğal alanların "ranta" açılmış olacağına dikkat çekti.

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Safranbolu'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Malatya Yeni İtfaiye Merkezi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Malatya halkına daha hızlı ve kaliteli bir hizmet vermek amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları süren yeni İtfaiye Merkezinde çalışmalar yüzde 70 olarak tamamlandı.

Malatya yeni itfaiye merkezinin inşaatı yükseliyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni İtfaiye Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışanlar ile görüştü.

Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Gebze itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Safranbolu evleri mimarisiyle örnek oluyor!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, 18, 19. yüzyıl ve 20. yüzyılın başlarında inşa edilen evler, yeni yapılan binalar için de örnek oluyor.

Safranbolu Yeni İtfaiye Binası hizmete açıldı!

Safranbolu Belediyesi tarafından modern olarak yapılan itfaiye binası düzenlenen törenle açıldı..

Safranbolu yeni itfaiye binasında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Safranbolu Belediyesi, yeni itfaiye binasının inşaatında sona geldi.

Eskişehir Alpu İtfaiyesi'ne yeni bina!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Alpu’da yer alan ve kırsalda çıkan yangınlara erken müdahale edebilen İlçe İtfaiye Grubu için yeni hizmet binasını hizmete açtı.açtı.

Manisa Turgutlu'ya 3 yeni itfaiye müfrezesi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, il genelinde programa aldığı itfaiye müfrezesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye şimdi de Turgutlu'ya 3 yeni müfreze inşa edecek

Safranbolu Yeni İtfaiye Binası açılışı Haberi

Safranbolu Yeni İtfaiye Binası açılışı

Safranbolu Belediyesi tarafından modern olarak yapılan itfaiye binası düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Karabük Valisi Kemal Çeber, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, İlçe Başkanı Ali Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, Kamu kurumlarının müdür ve amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Milliyet'te yer alan habere göre, sosyal yönden de zengin olarak tasarlanan binada olası afet durumlarında Acil Yönetim Merkezi Odası, Toplantı Salonu, Garajlar, Araç Bakım Garajı, Su Deposu, Enerji Merkezi Odası, Spor Salonu, Engelli Tuvaleti gibi alanları ve yeni peyzajı ile bölgenin en modern ve sosyal İtfaiye Binası olarak gösteriliyor.

İtfaiye binası önünde düzenlenen törende konuşan Karabük Valisi Kemal...