05 / 05 / 2024

sağlık memuru iş ilanı son dakika

sağlık memuru iş ilanı son dakika

KPSS puan sıralaması göz önüne alınarak  farklı meslek dallarından olmak üzere 58 sağlık personeli ve memur alımı yapılacak. Memur olmak isteyenlere müjde. Resmen açıklandı. İşte ilanın ayrıntıları...

Sağlık Bakanlığı duyurdu! Ebe, hemşire, sağlık memuru, sağlık teknikeri! Toplam 36 bin sağlık personeli alınacak! 

Sağlık Bakanlığı tarafından binlerce sağlık personeli alınacağı açıklanmıştı. Sağlık personeli alımına dair Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 36 bin sağlık personeli alınacak.

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2023? 10 bin 900 işçi alımı için kura çekim tarihi açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurularını yapan adaylar kura çekim tarihi için araştırmalara devam ediyor. İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimine dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Sağlık sigortalarının deprem güvencesi var mı? İşte çok merak edilen o sorunun cevabı!

Sağlık sigortalarında mevzuat gereği depreme ilişkin tedaviler ilave sözleşme ile kapsama alınıyor. Buna karşın sigorta şirketleri sağlık giderleri için ödeme yaptı.

Sağlıkçılar müjde! 199 sözleşmeli sağlık memuru alınacak! Acil bakın!

Sağlıkçılara müjdeli haber Mersin Üniversitesinden geldi ve personel alımı başvuruları kapsamında güncel ve farklı branşlarda atamalar bugün açıklandı. Başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

İşten çıkarılınca sağlık sigortasından yararlanma hakkı hemen biter mi?

İşten istifa ya da çıkarılma durumlarında sosyal güvenceden yoksun kalmak, pek çok kişi için en fazla endişe yaratan durumlardan biri.  Peki işle ilişiği kesilenlerin sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı da hemen sona eriyor mu?

2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları! Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman olacak?

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları merakla araştırılıyor. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçlarına dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Sağlık Bakanlığı 11.317 sürekli işçi kura çekimi ne zaman yapılacak? Güvenlik, temizlik görevlisi, marangoz...

Sağlık Bakanlığınca İŞKUR üzerinden yapılan 11.317 sürekli işçi alımı başvurularından sonra gözler kura çekiliş tarihine çevrildi. Noter huzurunda yapılacak olan kura çekilişi takvimi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 

Sağlık Bakanlığı personel alımında son dakika! Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı personel alımı için son dakika detayları merakla araştırılıyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri 2022! İşte son durum!

Bütün sağlık çalışanlarının yakından takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri hakkında beklenen açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerinde son bilgiler…

SON DAKİKA...Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! 15 bin 537 kişi alınacak! Tıbbi Sekreterler bayram edecek

Sağlık Bakanlığı tarafından işçi alım ilanının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir istihdam açıklaması daha geldi. Bakan Koca, 15.537 tıbbi sekreterin alınacağını ve bu sayının kısa bir süre içinde 32 bine ulaşacağını duyurdu.

sağlık memuru iş ilanı son dakika Haberi

sağlık memuru iş ilanı son dakika

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre toplamda 58 memur ve sağlık personeli alımı yapılacak. Farklı meslek dallarından alınmak üzere açıklanan ilanda KPSS şartı bulunuyor. Başvuru yapmak isteyen milyınlarca kişi ilanın detaylarını merak edip araştırıyor. İşte başvuru detayları....

Dicle Eğitim ve Araştırma Hastanesi 58 sağlık personeli ile memur alımı için güncel ilanı yayınladı. Toplamda 58 kişinin istiham edileceği belirtilirken en az ilkokul, lise ve önlisans mezunları başvuruda bulunabilecek. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? Hangi meslek gruplarından alım olacak? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ilan ile ilgili tüm merak edilenler...

Diyarbakır ilindeki Dicle Eğitim ve Araştırma Hastanesi 58 sağlık personeli ve memur alımı yapacağını açıkladı. Alımı yapılacak olan 58 personel üniversite hastanesi bünyesinde görevlendirilecek. Başvuru şartları ve detayları resmen belli oldu.İşte detaylar...