02 / 05 / 2024

Sağlıkkent kampanya

Sağlıkkent kampanya

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 adet 3+1 daire 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Sağlıkkent Evleri'nde 0,95 faizle 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

Saglıkkent'ten çocuk odası bizden kampanyası!

KULLANICILARINA tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat, Beylikdüzü'ndeki Sağlıkkent Projesi'nden ev sahibi olmak isteyenlere özel 'Çocuk Odası Bizden' kampanyasını başlattı.

Sağlıkkent Esenyurt satılık daire!

Sağlıkkent Esenyurt satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İttifak İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin E5 ve metrobüse ücretsiz ring servisi bulunuyor.

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kocaeli Sağlıkkent kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlıkkent projesinin kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi!

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi haberimizde yer alıyor. İşte Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutları kurası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarına yönelik inşa edilen projenin kurası yarın çekilecek.

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi 27 Ekim'de!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutlar için kura tarihi belli oldu. Sağlık çalışanları için hayata geçirilen projenin kurası 27 Ekim'de gerçekleşecek. 

Kartepe Sağlıkkent Konutları nerede? 

Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kartepe Sağlıkkent Konutları kura tarihi!

Kartepe Sağlıkkent Evleri kura sonuçları isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent Evleri kura sonuçları isim listesi 2021  ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kocaeli Kartepe Sağlıkkent konutları ihalesi 23 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe'de hayata geçirilen Sağlıkkent konutları için ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. 

Kocaeli Sağlıkkent Konutları için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlıkkent Konutları için düğmeye bastı.

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Emlak Konut kampanyası 100 bin TL'lik kredide 30 bin TL kar sağlıyor!

Emlak Konut GYO’nun tarihi kampanyası 1 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Yüzde 20 peşinat karşılığı, 0.70 faiz ve 120 ay vadeli kampanya, 100 bin liralık kredide yaklaşık 30 bin lira kâr sağlıyor.

Sağlıkkent kampanya Haberi

Sağlıkkent kampanya


577 adet konuttan meydana gelen Sağlıkkent Evleri projesinde kalan son 20 daire avantajlı fiyatlarla satılıyor. 2+1 ve 3+1'lerin yer aldığı Sağlıkkent projesinde 2+1 fiyatına 3+1 dairelerin satışları yapılıyor.


İstanbul Esenyurt'ta İttifak İnşaat tarafından inşa edilen Sağlıkkent Evleri projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Sağlıkkent Evleri 32 bin metrekare alanda hayata geçirildi.


Esenyurt Sağlıkkent satış ofisi ile 0545 949 49 49 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Sağlıkkent Evleri'nde spor alanları, çocuk oyun parkı, otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Sağlıkkent Evleri Esenyurt projesinde yüzde 0,95 faiz oranı üzerinden 120 aya kadar taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Sağlıkkent Esenyurt'ta 3+1'lerin fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor.



Adres : Atatürk Mah. 520 Sok. No: 4 Esenyurt/İstanbul


Tel : 0850 224 03 50 / 0 545 949 49 49

Web :...