17 / 05 / 2024

Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru göktürk

Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru göktürk

Eyüp Belediyesi tarafından yapılacak olan ’Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru’ için çalışmalara Nisan ayında başlanacak. Göktürk sakinlerinin Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’dan talepleri arasında yer alan yürüyüş parkuru proje çalışmalarında sona gelindi..

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dünya genelinde sağlıklı binalara ilgi artıyor!

Koronavirüs salgını dünya genelinde hızla dönüşüm devam ederken yeşil binalar için de büyük fırsat doğdu. Sağlıklı yaşam alanları sunan binalar için sertifika alımları çoğaldı.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya yaptığı açıklamada, "Her an yeni bir deprem gerçeği ile karşı karşıya olan ülkemizde güvenli, sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var" dedi.

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Konutta yeni normal: Sağlıklı ev!

DAP Yapı’nın son yatırımı olan Çekmeköy’deki Ormanköy projesiyle ilgili bilgiler paylaşan Ziya Yılmaz, “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Sağlıklı Ev konseptini Çekmeköy’de hayata geçiriyoruz'' dedi.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru göktürk Haberi

Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru göktürk

Göktürk sakinlerinin Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’dan talepleri arasında yer alan yürüyüş parkuru proje çalışmalarında sona gelindi. Eyüp Belediyesi’nin gerçekleştireceği proje, pek çok il ve ilçeye de örnek olacak. Göktürk’teki fidanlık bölgesinde yapımına başlanacak olan ’Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru’, 3 kilometre uzunlukta olacak. Toplam 20 bin metrekarelik alana yapılacak olan yürüyüş parkurunda, yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda peyzaj çalışması gerçekleştirilecek.

Gölet, çocuk parkı, otopark, yürüyüş ve bisiklet parkuru, seyir terasları, köpek parkı, dinlenme alanları ve kafeteryanın yanı sıra, refleksoloji alanı, bir bitki tüneli ve çeşitli çiçeklerden oluşan alanların bulunacağı tesiste ayrıca, ahşap bir köprü, Çeşme, güvenlik noktaları ve tuvaletler de olacak.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Nisan ayında yapımına başlanacak alanla ilgili, “Burada biz bu alandaki çalışmalarımızı Göktürklülerin desteği ile yapacağız....