02 / 05 / 2024

şahı hane daire fiyatları

şahı hane daire fiyatları

Ümraniye Şahıhane Evleri'nde fiyatlar 180 bin liradan başlıyor, projede yer alan konutların Eylül 2014'te teslim edilmesi planlanıyor

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Büyükçakır tarafından kuruldu.

İBB ahşap yapılar için restorasyon eğitimi veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı Koruma Uygulama ve Denetim Müdürlüğü (KUDEB) mimar ve mühendislere yönelik olarak, "Geleneksel Ahşap Yapılarda Restorasyon Uygulamaları Atölye Çalışması"nın 10’uncusunu düzenliyor.  

TOKİ Konya Ahırlı ve Yalıhüyük 180 konut ihalesi 12 Ekim'de!

TOKİ tarafından Konya'nın Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinde toplam 180 daire inşa edilecek. TOKİ Konya Ahırlı ve Yalıhüyük 180 konut ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Ahırlı ve Yalıhüyük'e 180 daire!

TOKİ tarafından Konya'nın Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinde toplam 180 daireden oluşacak 2 yeni proje hayata geçirilecek.

Eskiden ahırdı, şimdi lüks bir rezidans!

Tarihi 1700'lü yıllara dayanan bina kurulduğunda ahır olarak kullanılıyordu. Şimdilerde ise lüks bir daire olarak yaklaşık 15 milyon TL'ye satılıyor.

Hatay Kırıkhan'da Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in ismi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir sosyal tesiste yaşatılacak.

Samsun Kuşhane Çivisiz Ahşap Cami'nin restorasyonu başladı!

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde eski bir mezarlığın ortasında bulunan 14'üncü yüzyıla ait tarihiKuşhane Çivisiz Ahşap Cami'nin restorasyonu başladı. Çivisiz cami 160 bin lira bedelle restore edilecek.

TOKİ Gümüşhane Köse 2015 başvuru tarihleri!

TOKİ Gümüşhane Köse'de 74,76 metrekare olarak tasarlanan 2+1 daire açık satışa sunuluyor. Projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Gümüşhane Köse 2015 başvuru tarihleri...

Mai Residence'den daire alan öğrencilere hediye çeki!

FerYapı, Mai Residence'den daire alan ve üniversitelere kayıt yaptıran öğrencilerin okul harcamalarının bir kısmı için 1+1 ahırımda 10 bin lira, 2+1 için 15 bin lira ve 3+1 ev alanlar için ise 20 bin liralık hediye çeki veriyor.

TOKİ Gümüşhane Köse son başvuru günü!

Daire taksitlerinin 420 TL ile ödendiği Gümüşhane Köse TOKİ Evelri'nde 1 adet konut satılıyor. TOKİ Gümüşhane Köse son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi.

Gümüşhane Köse TOKİ fiyatları!

2 oda 1 salon daire seçeneğine yer verilen Gümüşhane Köse TOKİ Evleri'nde toplam 1 adet konut satışa sunuluyor. Gümüşhane Köse TOKİ fiyatları 85 bin 978 TL olarak belirlendi.

TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları bugün son!

Aylık taksitlerin 385 TL'den başladığı TOKİ Gümüşhane Köse projesinde 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları bugün başladı!

TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları bugün başladı. Daire fiyatları 78 bin 839 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek.

şahı hane daire fiyatları Haberi

şahı hane daire fiyatları

Seda İnşaat imzasıyla Ümraniye'de hayata geçirilen Şah-ı Hane Evleri 9 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor, 3 blok halinde yükselen proje 86 konuttan meydana geliyor. Projede yer alan konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.


Şah-ı Hane Evleri'nde;

1 oda 1 salon daireler 180 bin liradan,

2 oda 1 salon daireler 230 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 310 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Teslimlerinin Eylül 2014'te gerçekleşmesi planlanan projeden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde belirlenen ödeme koşullarından yararlanabiliyor. 


Şahıhane Evleri Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısında yer alıyor.