05 / 05 / 2024

sahibinden daire kiralarken dikkat edilmesi gerekenler

sahibinden daire kiralarken dikkat edilmesi gerekenler

Kiralama kararı kesinlikle ani verilecek bir karar değildir. Türlü türlü nedenlerden dolayı başının ağrımasını istemeyenler, ev ya da iş yeri kiralarken, ince eleyip sık dokumalı. Peki sahibinden daire kiralarken nelere dikkat edilmeli?

İstanbul'da sahibinden tartışılacak kiralık daire ilanı! Türk müşteriye uygun değil

İstanbul'da sahibinden verilen bir ilan tartışma konusu oldu. Son dönemde artan göç dalgası nedeniyle sayıları hızla artan Suriye ve Afgan göçmenler 250 bin dolara konut satın alıp ev sahibi olabiliyor. İşte o göçmenler şimdi Türklere kiralık daire vermiyor.

sahibinden 62 milyondan fazla kullanıcının buluşma noktası oldu!

sahibinden.com Haziran ayında, 62,7 milyon kullanıcı, 509,6 milyon ziyaret sayısı ve 15,2 milyar sayfa gösterimi ile yeni ve zor bir rekoru daha imzaladı. Satılık Daire kategorisinde kullanıcıların ilgisi 5,4 katına çıktı...

Sahibinden 52,1 milyon kullanıcı ile trafik rekoru kırdı!

Sahibinden 52,1 milyon kullanıcı ile trafik rekoru kırdı. Emlak kategorisinde ilgi yüzde 70, Daire alt kategorisinde ise yüzde 72 oranında arttı. 

Sahibinden kiralık, satılık daire ilanı verene ceza geliyor!

Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’nin 31 Ağustos 2020’de yürürlüğe girecek olmasıyla birlikte emlak satışı ve kiralamasında yeni bir dönem başlayacak. Bu kapsamda Sahibinden ilan verenlere 25 bin TL para cezası yolda...

Sahibinden ev kiralamadan önce dikkat edilmesi gerekenler!

Sahibinden ev kiralamadan önce dikkat etmeniz gereken birçok husus bulunuyor. Ev araştırması yapmaya başlamadan önce kriterleri belirlemelisiniz. İşte ev kiralarken dikkat edilmesi gerekenler....

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

Bağımlı daire ilanı sosyal medyada yankı uyandırdı!

sahibinden.com’un sosyal medyada da yoğun ilgi gören yeni fenomeni “Evet bağımlı, Akdere de emsalsiz satılık daire” başlıklı ilanı oldu.

Markalı konut tercihi uzun vadede karlı çıkartır!

Ev satın almak ya da almaya niyetlenmek, genelde zahmetli ve zorlu bir sürecin de göze alınması elemektir. Daire kiralarken dahi pek çok kriter göz önünde bulundurularak, titiz bir eleme sürecinin sonunda karar verilir.

Sahibinden daire kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Kiralama kararı kesinlikle ani verilecek bir karar değildir. Türlü türlü nedenlerden dolayı başının ağrımasını istemeyenler, ev ya da iş yeri kiralarken, ince eleyip sık dokumalı. Peki sahibinden daire kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Ev almadan önce nelere dikkat edilmeli?

Ev satın almak ya da almaya niyetlenmek, genelde zahmetli ve zorlu bir sürecin de göze alınması demektir. Daire kiralarken dahi pek çok kriter göz önünde bulundurularak, titiz bir eleme sürecinin sonunda karar verilir.

En çok aranan '2. katta doğalgazlı 3+1 sıfır daire'

sahibinden.com tarafından çıkarılan emlak haritasına göre, tüketiciler 2014 yılında en çok "2. katta doğalgazlı 3+1 sıfır daire" tercih etti. En yüksek fiyat İstanbul'da konuşuldu.

Metrogarden Çekmeköy'de 39 konut arsa sahibinden satışa çıktı! 259 bin TL'ye!

Metrogarden Çekmeköy projesinde yer alan 39 daire arsa sahibinden satışa çıktı. Metrogarden Çekmeköy projesinde yer alan dairelerin fiyatları 259 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve yükseliyor

İstanbul’da kiralık daire sayısı yüzde 43 oranında arttı!

Emlak projeleri portali sahibinden.com Projeler’in verilerine göre, İstanbul genelindeki kiralık daire sayısı bir yıl içinde yüzde 43 artarken, 750 TL olan ortalama kira bedelinde kaydedilen yüzde 7’lik artışla birlikte, kiralar 800 TL’ye ulaştı

sahibinden daire kiralarken dikkat edilmesi gerekenler Haberi

sahibinden daire kiralarken dikkat edilmesi gerekenler

Kiralama kararı kesinlikle ani verilecek bir karar değildir. Sonra başınızın türlü türlü dertler ile ağrımasını istemiyorsanız, ev ya da iş yeri kiralarken, ince eleyip sık dokumalısınız. Sahibinden kiralık alırken nelere dikkat etmeli sorusunun cevabını tek bir cümle ile vermek mümkün değil. Hem kiralanacak yerin bulunması, hem incelenmesi hem de resmen kiralama sürecinin işletilmesinde dikkat edilmesi gereken pek çok nokta bulunuyor. Öncelikle kiralayacağınız mülkü bizzat gidip görmelisiniz. İnternetten bulduğunuz ilanlar tahmin dahi edemeyeceğiniz kadar yanıltıcı olabilir. Ayrıca gündüz gözü ile detaylı bir inceleme yapmak, gözden kaçabilecek olan ve gelecekte size sıkıntı yaratabilecek detayları görmenizi sağlar. Tesisat gibi konularda inceleme yaparak sıkıntılı bir durumu olmadığından emin olmalısınız. Hatta bunun için alt komşu ile görüşerek sızıntı ve benzeri olup olmadığını dahi sormalısınız....