02 / 05 / 2024

sahibinden satılık göl

sahibinden satılık göl

İstanbul, Başakşehir'de sahibinin satışa çıkardığı 4 dönümlük alandaki göl yeni sahibini bekliyor. Gölün fiyatı herkesi şaşırtıyor...

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Sahibinden satılık özel okul sayısında rekor artış!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün en çok etkilediği alanlar arasında yer alan özel okullar birer birer satışa çıkıyor...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Sahibinden kiralık veya satılık dönemi sona mı eriyor?

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği kapsamında 'sahibinden kiralık veya satılık dönemi'nin sona ereceği söyleniyor. Buna göre sahibinden ev almak ya da kiralamak isteyenler 25 bin TL'lik ceza geliyor.

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

Başakşehir'de sahibinden satılık gölün fiyatı şaşırttı!

İstanbul, Başakşehir'de sahibinin satışa çıkardığı 4 dönümlük alandaki göl yeni sahibini bekliyor. Gölün fiyatı herkesi şaşırtıyor...

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

Çeşme Mustafa Çelebi Adası sahibinden satılıyor!

Çeşme’de, 160 dönümü Hazine’ye, 400 dönümü ise mirasçılara ait olan Mustafa Çelebi Adası 40 milyon Euro’ya satılıyor. Adaya, Çinli bir yatırım grubu ile Kanadalı bir işadamını talip olduğu iddia edildi.

Sahibinden satılık Falkland adası!

Falkland Adaları’ndan biri olan Pebble Adası, üzerindeki hayvanlarla birlikte sahibinden satışa çıkarıldı. Bedeli belirlenemeyen ada için açık teklifler alınacak.

İngiltere ve Fransa'da satılık kelepir kaleler!

Sahibinden satılık kelepir kaleler, internet üzerinden satışa sunuldu. Bu kaleler arasında en çok dikkat çekeni ise İskoçya Kralı 6. James'in de kimi zaman misafir olarak kaldığı Knockhall Kalesi oldu. 

Avustralya’da sahibinden satılık ya da kiralık şato!

Avustralya’nın Brisbane bölgesindeki Game of Thrones'tan fırlamış gibi duran ‘şato ev’, sahibinden satılıyor. Şatonun satılık bedeli 600 bin dolar olurken, haftalık kiralık bedeli ise 550 dolar.

Sahibinden satılık otel sayısı yüzde 129 arttı!

Türkiye'de bir yılda satılık otellerle ilgili ilan sayısı bir yılda yüzde 129 artı. Aralannda 5 yıldızlı otellerin de olduğu tesisler kârsızlık ve borçlar nedeniyle satılığa çıkarılıyor.

sahibinden satılık göl Haberi

sahibinden satılık göl

İstanbul Başakşehir'de içme suyu üretmek amacıyla 1991'de yapımına başlanan Sazlıdere Barajı çalışmaları sırasında, barajda kullanılmak üzere Kayabaşı Yolu üzerinde bulunan 12 dönümlük alandan kil toprak alındı. Toprak alınan yaklaşık 12 dönümlük alan, zamanla göle dönüştü. 

Gölde 29 yıldır yüzlerce kaz yüzüyor ve özellikle yaz aylarında amatör balıkçılar sıkça gölü ziyaret ediyor. Göl, çevrede besicilik ve tarım ile uğraşan çiftçilerin de önemli hale geldi. Başakşehir Kayabaşı Yolu üzerinde bulunan ve Şamlar Köyü'ne yakın olmasından dolayı halk arasında "Küçük Şamlar Gölü" olarak bilinen gölün resmi kayıtlarda 3 hissedarı bulunuyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Hissedarlardan biri, kendisine ait 4 dönümlük alanı satıyor. Bir başka hissedar ise kendisine ait alanın bir kısmını dolgu yaparak, hurdacıya kiraladı.

MAHKEMEYİ KAZANDI 

Hissedarlardan Hüseyin Topuz, kendilerine ait alandan...