16 / 05 / 2024

Sahil Gayrimenkul

Sahil Gayrimenkul

Sahil Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi, Çağatay Can Tekin tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Ümraniye, Site Mahallesi, Cevahir Caddesi, Soyak Yenişehir Sitesi'nde kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi Maltepe'de Cengizhan Güngör ve Muhammet Sahil Durmuş ortaklığında kuruldu.

Sbh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sbh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Muş, Bünyamin Sevindik ve Sahil Çağdaş ortaklığında kuruldu.

Ottomare Suites'te 74 gayrimenkulün ihalesi 13 Şubat'a ertelendi!

İstanbul Bakırköy Sahil Yolu üzerinde yer alan Ottomare Suites'te 74 gayrimenkulün satış tarihi ertelendi. Taşınmazların satış bedeli 74 milyon 417 bin TL olarak belirlendi.

Ottomare Suites'te 74 gayrimenkul satışa çıkarıldı!

İstanbul Bakırköy Sahil Yolu'nda bulunan Ottomare Suites'teki 74 gayrimenkul satışa çıkarıldı. Açık artırma usulü satışa sunulacak gayrimenkullerin toplam bedeli 74 milyon 417 bin TL olarak belirlendi.

Zeytinburnu ve Kazlıçeşme'de gayrimenkul fiyatları artıyor!

Marmaray ve Avrasya Tüneli ile ulaşım avantajı sağlayan Zeytinburnu'nda, Kazlıçeşme sahil bandında başlayan dönüşümle birlikte gayrimenkul fiyatları da artıyor.

Mesa, Kartal'da komşu sahil blokları inşa ediyor!

Kartal, İstanbul'un yükselen yıldızlarından. Metro ve deniz ulaşımının çift yönden avantaj sağladığı bölgede, sahil ile E5 arasında gayrimenkul satışlarında metrekarede 2 bin liraya varan fark var.

Sahil Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi, Çağatay Can Tekin tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Ümraniye, Site Mahallesi, Cevahir Caddesi, Soyak Yenişehir Sitesi'nde kuruldu.

Bodrum Sahil Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Sahil Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi, Kadir Çıtmacı Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da Beyoğlu, Galata, Müeyyetzade Mahallesi'nde kuruldu.

Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental!

Astaş Gayrimenkul Mandarin Oriental projesi Astaş Gayrimenkul imzası ile Gültürkbükü'nde inşa ediliyor. 2.5 kilometrekarelik sahil şeridinin yer aldığı Mandarin Oriental Hilton Oteli'nin yanında yükseliyor...

Mandarin Oriental! Astaş Gayrimenkul!

Mandarin Oriental Bodrum 'da inşa ediliyor, villa ve residence dairelerden meydana gelen Mandarin Oriental projesi Astaş Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede 2,5 kilometrekarelik sahil şeridi bulunuyor...

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alması kolaylaşacak

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alımında formalitelerin azaltılması ve sürecin kolaylaştırılmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Vakıflar, Malatya'da 13 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Malatya'nın Merkez, Darende ve Arapgir ilçelerinde bulunan toplam 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Sahil Gayrimenkul Haberi

Sahil Gayrimenkul

Sahil Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi, Çağatay Can Tekin tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Sahil Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu...