05 / 05 / 2024

sahil mesa

sahil mesa

Toplam 17 daireden oluşan Kartal Sahill Mesa projesinde teslimleri 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. Projede fiyatlar 1 milyon 530 bin TL'den başlıyor...

Sahil Mesa nerede ?

Sahil Mesa projesi, Anadolu Yakası'nda toplam 17 konut halinde Kartal'da yükseliyor

Sahil Mesa Evleri detaylı fiyat listesi !

Sahil Mesa Evleri detaylı fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları 1 milyon 530 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Sahill Mesa projesinde 1 milyon 530 bin TL'ye!

Sahill Mesa projesi kapsamında sadece 4+1 konut tipleri yer alacak. Projede fiyatlar 1 milyon 530 bin liradan başlıyor

Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Maltepe’de sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alan, açık hava alışveriş caddesi ve Adalar manzarası ile Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor…

Mesa Cadde fiyat 2018!

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de yükselen Mesa Cadde projesi Maltepe sahil yoluna ise 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor..

Mesa, Kartal'da komşu sahil blokları inşa ediyor!

Kartal, İstanbul'un yükselen yıldızlarından. Metro ve deniz ulaşımının çift yönden avantaj sağladığı bölgede, sahil ile E5 arasında gayrimenkul satışlarında metrekarede 2 bin liraya varan fark var.

Mesa Marmara'da Adalar'a karşı, Cadde'ye komşu sahil yaşamı!

Mesa Marmara Kartal'da 2+1 dairelerin satışları tamamlandı. Mesa Marmara Evleri'nde 3+1 dairelerin fiyatları peşinde 846 bin TL'den başlıyor. Mesa Marmara Kartal'da teslimler Haziran 2017'de yapılıyor.

Mesa Marmara Kartal'da fiyatlar 616 bin 500 liradan başlıyor!

Eşsiz Adalar manzarası, merkezi konumuyla yeni bir sahil yaşamının kapısını aralayan Mesa MARMARA, Kartal sahilinde yükseliyor. Projede fiyatlar 616 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.

Mesa Marmara, Kartal sahilinde yükseliyor!

Eşsiz Adalar manzarası, merkezi konumuyla yeni bir sahil yaşamının kapısını aralayan Mesa MARMARA, Kartal sahilinde yükseliyor.

Mesa Marmara ile yeni bir sahil yaşamı!

Eşsiz Adalar manzarası, merkezi konumuyla yeni bir sahil yaşamının kapısını aralayan Mesa MARMARA, bilinen MESA kalite ve güvencesini sahil ile tekrar buluşturuyor.

Kartal Mesa Marmara'da 592 bin 200 TL'ye!

Mesa Marmara projesi, Mesa Mesken tarafından Kartal Sahil'de inşa ediliyor. Toplam 105 adet daireden meydana gelen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Sahill Mesa nerede? Havadan videosu!

Mesa tarafından Kartal sahilde hayata geçirilen Sahill Mesa projesi 16 katlı tek blok halinde yükseliyor. Konutların tamamının 360 metrekare 4+1 olarak tasarlandığı Mesa Sahil Kartal projesinde teslimlerin 2014 Haziran'da yapılması planlanıyor

Mesa Sahil Kartal iletişim!

Mesa Sahil Kartal iletişim bilgileri ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kartal' da yükselen Mesa Sahil Evleri'nde fiyatlar minimum 1 milyon 530 bin TL' den başlıyor...

Mesa Sahil Kartal satılık!

Mesa Sahil Kartal satılık daire fiyatları 1 milyon 530 TL'den başlıyor. Mesa Kartal Sahil projesinde daire teslimleri Haziran 2014'te gerçekleşecek...

Mesa Kartal Sahil Evleri'nde 1 milyon 530 bin liraya 4+1!

Mesa Kartal Sahil Evleri yer alan konutlar 4+1 şeklinde tasarlandı. Konutların fiyatları 1 milyon 530 bin liradan başlangıç gösteriyor

Sahil Mesa nerede ?

Sahil Mesa projesi, Anadolu Yakası'nda toplam 17 konut halinde Kartal'da yükseliyor

sahil mesa Haberi

sahil mesa

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Sahill Mesa projesi 16 katlı tek blok olarak yükseliyor. 1 yıl sonra teslim edilecek olan projenin tamamı 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.


Sahill Mesa Kartal projesinde mevcut olan 200 metrekare 4 oda 1 salon dairelerin minimum satış fiyatı 1 milyon 530 bin TL, maksimum satış fiyatı ise 2 milyon 90 bin TL olarak belirlendi. 


Marmara Denizi manzarasına sahip olan dairelerin yer aldığı Sahill Mesa Evleri'nde toplam 17 adet daire bulunuyor. 


Kartal Sahill Mesa projesi yaklaşık olarak Sabiha Gökçen'e yaklaşık 13 kilometre, Kartal Metrosu'na 950 metre ve Bostancı'ya 12 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor.



Telefon: 0216 451 93 70-71-72

Web adresi: www.mesakartall.com

Esra Nur...