05 / 05 / 2024

Sahil Metal iletişim

Sahil Metal iletişim

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Karateke ve Şehri Şirin tarafından kuruldu.

Metal Yapı Blue Lake iletişim!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Blue Lake projesi 788 daire ve 22 ticari birimden meydana geliyor. Metal Yapı Blue Lake iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Gül tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yenigün Özak Ziylan Zeytinburnu Projesi iletişim!

Yenigün Özak Ziylan Zeytinburnu Projesi iletişim için 0212 486 36 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sahil yolu üzerinde inşa edilecek proje 660 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek.

DKY Sahil Kartal Evleri iletişim!

Toplam 140 adet daireden oluşan projede daireler denize sıfır konumda yer alıyor. DKY Sahil Kartal Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Kartal DKY Sahil iletişim bilgileri telefon!

Toplam 140 adet daireden oluşan projede daire alanları 128 metrekareden başlıyor. Kartal DKY Sahil iletişim bilgileri telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY Sahil Evleri Kartal iletişim!

DKY Sahil Evleri Kartal iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Denize sıfır olan DKY Sahil Evleri Kartal projesinde tüm daireler Adalar manzarasına hakim konumda yer alıyor...

DKY Sahil Sitesi iletişim!

Toplam 140 adet daireden oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. DKY Sahil Sitesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY Sahil Kartal iletişim bilgileri!

Toplam 140 adet daireden oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. DKY Sahil Kartal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY Sahil Residence Kartal iletişim!

DKY Sahil Residence Kartal iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. DKY Sahil Residence Kartal projesi, yıkım çalışmaları başlayan Atalar Sahil Sitesi'nin bulunduğu alanda inşa edilecek...

DKY Sahil Atalar iletişim!

DKY Sahil Atalar iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kartal Atalar'da kentsel dönüşüm kapsamında yükselen DKY Sahil Kartal projesi 140 adet daireden meydana geliyor...

DKY İnşaat DKY Sahil Konutları iletişim!

Ön talep sürecinin devam ettiği proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. DKY İnşaat DKY Sahil Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Kartal DKY Sahil iletişim!

Kartal DKY Sahil iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 140 adet daireden meydana gelen proje Atalar Sahil Sitesi arsa alanı üzerinde yükselecek.

DKY Sahil Projesi iletişim!

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen proje toplam 140 adet daireden meydana gelecek. DKY Sahil Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Sahil Metal iletişim Haberi

Sahil Metal iletişim

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Karateke ve Şehri Şirin tarafından kuruldu.

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü madeni eşya imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü alüminyum doğrama, alüminyum kapı pencere, panjur işlerini yapmak, alınan işleri başka firmalara yaptırmak. c. Her türlü metal, akrilik stand reyonları, teşhir standları, metal stand, market alışveriş arabaları imali, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Her çeşit zamak, çinko, alüminyum, baskı dökümü, ithalat ve ihracatını yapmak. e. Şirket her türlü madeni halka, kanca, zincir, civata, vida, somun, rondela cinsindenher türlü bağlantı elemanlarının imalatı, alım satımı, ithalatı...