06 / 05 / 2024

Sahill Mesa teslim

Sahill Mesa teslim

Teslimlerinin 12 ay sonra gerçekleşeceği Sahill Mesa Mesken projesinde yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 530 bin TL'den başlıyor....

Mesa Sahill'de 4+1 daireler 1 milyon 530 bin TL'ye!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş'nin Kartal'da hayata geçirdiği Sahill Mesa projesinde fiyatlar 1 milyon 530 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Sahill Mesa teslim tarihi !

Sahill Mesa teslim tarihi olarak başlangıç tarihinden itibaren 1 sene sonra olarak belirlendi...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Mesa Orman 2'de 120 ay yüzde 1,49 vade oranı! Hemen teslim!

Mesa Orman 2 projesinde 120 ay yüzde 1,49 vade oranı fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Çengelköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile dikkat çeken Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşamın başladığı bildirildi. 15 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, yatay mimarinin hakim olduğu projede çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daire yer alıyor.

Mesa, gayrimenkul ve inşaat sektöründe yılın itibarlısı seçildi! 

The One Awards’da MESA adına ödülü aldı. The One Awards’da Mesa, yılın itibarlısı seçildi. 53 yıllık köklü geçmişi ile “yaşam markası” olarak anılan MESA, sunduğu teslim sonrası hizmet anlayışı ile sektörde öne çıktı. 

Mesa Çubuklu 28'de 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Şehir ve doğayı buluşturan Mesa Çubuklu 28'de sınırlı sayıda konut için 60 ay vade ve yüzde 0.99 fırsatı sunuluyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor. 

Mesa Bodrum Demirbükü Aralık 2020'de teslim edilecek!

Mesa, Bodrum'un en özel koylarından birinde çok özel bir proje atıyor. Mesa Bodrum Demirbükü tüm detaylarıyla Private Luxury konseptini Bodrum'da hayata geçiriyor. 

MESA Bodrum Demirbükü'nde 650 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Mesa, Bodrum'un en özel koylarından biri olan Demirbükü'nde Mesa Bodrum Demirbükü projesini hayata geçiriyor. Fiyatların 650 bin dolardan başladığı proje 2020 Ağustos'unda teslim edilecek.

Mesa Bodrum ne zaman teslim?

Mesa Bodrum projesi 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Mesa Bodrum ne zaman teslim edilecek?

Koz Mesa Kozyatağı fiyat bilgisi!

Aralık 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanan Kozyatağı Koz Mesa projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Kozyatağı Koz Mesa fiyat 2018!

Aralık 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanan Koz Mesa Kozyatağı projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Mesa Gökada teslim tarihi!

Mesa Gökada teslim tarihi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.  

Mesa Çubuklu 28 teslim tarihi!

Mesa Çubuklu 28 projesi altı blok olarak İstanbul Beykoz'da Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Mesa Çubuklu 28 teslim tarihi ne zaman?

Mesa Gökada teslim bilgisi!

1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen Mesa Gökada projesi Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla yükseliyor. Proje üç blok olarak hayata geçirildi...

Sahill Mesa teslim Haberi

Sahill Mesa teslim

Marmara Denizi manzarasına sahip olan Sahill Mesa projesi, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzası ile hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor.


16 katlı tek blok olarak inşa edilen Kartal Sahil Mesa Evleri içerisinde sadece 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Sahil Mesa Evleri Kartal projesinde teslimler 1 yıl sonra gerçekleşecek. Projede toplam olarak 17 adet daire bulunuyor.


Kartal Sahil Mesa Mesken Evleri'nde yer alan 200 metrekare 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 530 bin TL ile 2 milyon 90 bin TL arasında değişiyor. 


Sahil Mesa Evleri konum itibariyle yaklaşık olarak Sabiha Gökçen'e yaklaşık 13 kilometre, Kartal Metrosu'na 950 metre ve Bostancı'ya 12 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.



Telefon: 0216 451 93 70-71-72

Web adresi: www.mesakartall.com

Esra Nur...