17 / 05 / 2024

Şahin Atila

Şahin Atila

Pmo Mühendislik ve Enerji Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Şahin Atila tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül 2013 tarihinde Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.A Mareı Ben Dardf ve Şahin Atila Özkan ortaklığında kuruldu.

Durusupark Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Durusupark Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Yılmaz, Arcan Özcan, Şahin Atila Özcan ve Mahmut Alper Tuğsuz ortaklığında kuruldu.

Meriç Uluşahin: İnşaat'ta kalmayı hedefliyoruz!

Yatırımcılara önerilerde bulunan ABank Genel Müdürü Uluşahin 'Döviz hareketlenince panik yapmayın. Ya kur kendi içinde düzeltme yapıyor, ya da faiz getirisi ona yaklaşıyor.İnşaat'ta kalmayı hedefliyoruz' dedi.

Olgun Atila: Bornova'da muhtarlık binaları yenileniyor!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla Şahin Tepesi Restoranda gerçekleşen kahvaltıda biraraya geldi. Başkan Atila. her gün çok sayıda kişinin hizmet aldığı muhtarlık binalarının yenileneceğini söyledi...

Bornova'da muhtarlık binaları yenilenecek!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla Şahin Tepesi Restoranda gerçekleşen kahvaltıda biraraya geldi. Başkan Atila. her gün çok sayıda kişinin hizmet aldığı muhtarlık binalarının yenileneceğini söyledi...

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kadir Topbaş'ı tebrik etti!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’a Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında iade-i ziyarette bulundu. Zabıta Tören Mangası tarafından karşılanan Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin şeref defterini imzaladı

Fatma Şahin: Örnek şehir olmaya kararlıyız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, ülkemizin de 6’ncı büyük şehri olan Gaziantep, sanayi ve ticari yapısıyla da Türkiye ekonomisinin önemli güçlerinden biri” dedi.

Aziz Naci Şahin vefat etti! Portakal Çiçeği Gayrimenkulün acı günü!

Portakal Çiçeği Gayrimenkul Yat. İnş. Tur. Tic. A.Ş.'nin kurucusu Aziz Naci Şahin 21 Eylül 2014 tarihinde vefat etti. Cenazesi 23 Eylül 2014 Salı günü Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Cebeci Asri Mezarlığında defnedilecek...

Hüseyin Şahin: Geleceğin kenti Yenişehir olacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'de yapım çalışmalan süren arıtma tesisi, meslek lisesi, kültür merkezi ve düğün salonu inşaatlarını inceledi. Şahin "Geleceğin kenti Yenişehir olacak" dedi

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin Bursa Yenişehir'i inceledi!

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde incelemelerde bulundu. Yenişehir'de Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'm hizmete açacağı yatırımları inceleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, yetkililerden bilgi aldı.

Fatma Şahin, Gaziantep'te uydu kent için ilk adımı attı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in önemli sıkıntılarından birisi olan konutlaşma ve kentleşme alanlarına geniş kapsamlı bir çözüm getirme hedefiyle uydu kent projesi için ilk adımı attı.

İstanbul'un yeni Valisi Vasip Şahin kimdir?

16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete'de vali atama kararı yayımlandı. 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, İstanbul'un yeni valisi Vasip Şahin oldu. Peki, İstanbul'un yeni Valisi Vasip Şahin kimdir?

İbrahim Şahin kimdir?

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Genel Müdürü İbrahim Şahin 15/9/2014 tarihli karar ile Samsun Valiliğine atandı. Peki Yeni Samsun Valisi İbrahim Şahin kimdir? İşte İbrahim Şahin..

Şahin Atila Haberi

Şahin Atila

Pmo Mühendislik ve Enerji Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Şahin Atila tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de kuruldu. 


Pmo Mühendislik ve Enerji Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Resmi,özel kurum ve kuruluşlara yurt içinde yurt dışında şehircilik mimarlık inşaat mühendisliği makine mühendisliği harita mühendisliği altyapı mühendisliği çevre mühendisliği hizmetleri yapmak konusu ile ilgili olmak üzere her türlü drenaj kanalizasyon pis su temiz su klima araştırmatesisleri projelerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Pmo Mühendislik ve Enerji Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Ayşe Hatun Çeşme Sokak, Onur Plaza,...