05 / 05 / 2024

Şahin Bakır iletişim

Şahin Bakır iletişim

Şahin Bakır Ve Metalurji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de açıldı. 

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Şahin Bakır Ve Metalurji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şahin Bakır Ve Metalurji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de açıldı. 

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim!

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve ticaret alanlarından oluşan Serenity Plus projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor...

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy City iletişim!

Bakırköy City iletişim bilgilerine göre satış ofisi irtibat telefonu 444 40 29 olarak belirlendi. 2017 yılı Haziran ayında tamamlanacak proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor.

Bakırköy City Koşuyolu iletişim!

12 kat şeklinde inşa edilen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Bakırköy City Koşuyolu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim!

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde inşa edilen projede toplam toplam 165 daire ve 33 ticari ünite yer alıyor. Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Bakırköy City Kartaltepe iletişim!

Bakırköy City Kartaltepe iletişim için 444 40 29 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 10 katlı bloklardan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

Şahin Bakır iletişim Haberi

Şahin Bakır iletişim

Şahin Bakır Ve Metalurji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de açıldı. 

Şahin Bakır Ve Metalurji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
Her nevi demir çelik ürünleri saç çinko bakır sarı zamak galvaniz sac külçe prinç çubuk imali alımı satımı ve her nevi maden filizi imalat sanayinde gerek hammadde gerekse mamul ve yarı mamul olarak kullanılan her türlü maddelerin ve hurda madenlerin ve hurda madenlerin imali alım satımı ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Şahin Bakır Ve Metalurji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Hadımköy Mah.Mustafa İnan Cad. No.25/1...