27 / 04 / 2024

Şahin Şerifoğulları elazığ belediyesi

Şahin Şerifoğulları elazığ belediyesi

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Elazığlı depremzedelerin arazi tepkisi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehirde 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra, depremzedelere 1 Türk Lirası bedelle arazi satılacağını duyurdu. Ancak depremzedeleri 1 TL denilen araziler için 450 TL istendiğini ileri sürdü.

Elazığ'da hazine arazilerinin metrekaresi ne kadar?

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak 2020'deki 6,8’lik depremi sonrasında hazine arazilerinin metrekaresinin 1 TL'den satılacağını söylemişti. Söz konusu araziler  için metrekare fiyatının 450 TL olduğu iddia edildi. 

Elazığ Şehit Fethi Sekin Külliyesi'nin inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, projesi hazır olan Şehit Fethi Sekin Külliyesi için ihale yapılacağını, inşa çalışmalarının 2021 yılı içerisinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Elazığ'daki 8 bin konut ay sonunda hak sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin yaptığı açıklamada, Elazığ'da bu ayın sonunda 8 bin konutu hak sahiplerine teslim edeceklerini, haziran ve temmuz aylarında da bütün konutları hak sahiplerine teslim etmiş olacaklarını dile getirdi.

Elazığ'da depremzedelerden 3 ay boyunca su tüketim bedeli alınmayacak! 

Elazığ'da merkez üssü Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında yaraların sarılması için çalışmalar sürüyor. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "24 Ocak'tan geçerli olmak üzere 3 ay süresince abonelerimizden su tüketim bedeli almayacağız" dedi...

Elazığ SGK'nın eski binası belediyeye devredildi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

Elazığ'da imar planı çalışmaları başladı!

Uygulama alanlarında yaşanan sıkıntıların giderilmesi için geniş katılımlı toplantılar düzenlediklerini söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; "Yapacağımız çalışmalarla inşallah İmar Planını daha uygulanabilir hale getireceğiz" dedi.

Selami Şahin Çeşme'de Gala Ayayorgi adlı bir mekan açıyor!

Ünlü şarkıcı Selami Şahin, Çeşme’de 1 milyon TL yatırımla Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Şahin'in yeni mekanıyla oğulları Lider ve Emirhan ilgilenecek...

Elazığ Hüseynik, turizm merkezi olacak!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada Hüseynik için çok güzel projeler hazırladıklarını söyledi.

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Amcaoğulları Plastik İnşaat Nakliyat Hayvancılık Geri Dönüşüm Sistemleri San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Amcaoğulları Plastik İnşaat Nakliyat Hayvancılık Geri Dönüşüm Sistemleri San.ve Tic.Ltd.Şti. Murat Şahin tarafından 80 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1109 Sokak'ta kuruldu.

UMT Hüseyinoğulları İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UMT Hüseyinoğulları İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de Murat Şahin Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ocaklıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocaklıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Tanrıkulu, Şahin Sarısoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Güvercin Caddesi'nde kuruldu.

Şahin Şerifoğulları elazığ belediyesi Haberi

Şahin Şerifoğulları elazığ belediyesi

Şahin Şerifoğulları, 1980 yılında Elazığ'da doğdu.  İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ'da tamamladı.  Üniversite eğitimini Fırat Üniversitesi Tarih bölümünde tamamladı.  

Akaryakıt istasyonu, İnşaat ve Güneş Enerjisi Sektörü alanında faaliyet gösteren aile şirketinde yönetici olarak görev yapıyor. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı görevini yürütüyor. 

2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Bir çok sivil toplum kuruluşunda görevler alan Şahin Şerifoğulları, evli olup, üç çocuk...