30 / 04 / 2024

Şahin Tepesi Konutları

Şahin Tepesi Konutları

Zekeriyaköy"deki ana caddelerin kesişme noktasında yer alan Kent Optimum Zekeriyaköy, Boğaz ve Maslak bölgesine sadece 20 dakika mesafede

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

TOKİ konutları için toplanan aidatlar TBMM gündeminde!

TOKİ konutları için 2020 yılında toplanan aidatlar ile aidatlarını ödeyemeyen kişi sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'de aidatını ödeyemeyenin evi satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Fikret Şahin, TOKİ konutlarında oturan dar gelirli vatandaşların sorunlarını Meclis gündemine götürdü. 

Malatya deprem konutlarının birinci etabı Ekim sonunda tamamlanacak!

Rönesans Holding'in Proje Müdürü Toygun Keskin, Malatya'da Gelincik Tepesi'nde inşa edilen deprem konutlarının ilk etabının Ekim sonunda tamamlanacağını açıkladı. 

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutların rezerv alanı genişletilecek!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Gelincik Tepesi'nde yapımına başlanan konutların rezerv alanının genişletileceği açıklandı.

Denizli'de depremzedeler için kalıcı konutlar yapılacak!

Depremzedelerle bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Depremzede vatandaşlarımız için kalıcı konutlar inşa edilene kadar barınacakları yaşam evleri olarak nitelendirilen konteynırların bölgeye sevk edildi. Şimdi de kalıcı konutların yapılması ile ilgili süreç başlamıştır." dedi.

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalara hız verildi. Ahrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kuruldu.

Beykoz Koru Konutları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Koru Konutları İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhemmed Taha Gergerioğlu, Mustafa Şahin ve Levent Eyüboğlu ortaklığında kuruldu.

Edirne Lalapaşa'da TOKİ konutlarının çevresi değişiyor!

Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah,TOKİ konutlarının çevresinde düzenleme çalışmalarının başladığını belirtildi.

Zonguldak Alaplı'daki Atatürk Ortaokulu’na yol yapılıyor!

Zonguldak Alaplı Belediyesi, yeni açılan Yeni Siteler Şahin Tepesi mevkisindeki Atatürk Ortaokulu’nun yolunun yapımı için çalışmalara başladı.

Silifke'deki Şehit Mehmet İlker Şahin'in ailesine ev!

HAKKARİ'NİN merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Mehmet İlker Şahin'in ailesine, Taşucu Mahallesi TOKİ Konutlarında bulunan bir daire ücretsiz olarak verildi.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki Şahin Tepesi mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesinde bulunan Şahin Tepesi'nin mülkiyetine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Gaziantep Kuzey Şehir Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

“Gaziantep Kuzey Şehir” konutlarının tanıtım toplantısından sonra saha gezisine giden TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

Şahin Tepesi Konutları Haberi

Şahin Tepesi Konutları

 

5 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Kent Optimum, Zekeriyaköy'de yükseliyor. Kent Grup projesi olan Kent Optimum, 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlardan meydana geliyor. 2013'te teslim edilmesi planlanan projede bahçe dubleksleri ile çatı dubleksleri de yer alıyor.

 

Zekeriyaköy"deki ana caddelerin kesişme noktasında yer alan Kent Optimum Zekeriyaköy, Boğaz ve Maslak bölgesine sadece 20 dakika mesafede. Konumu sayesinde Sarıyer-çayırbaşı Tüneli"yle Maslak"taki metro istasyonlarına bağlanıyor.

 

Kent Optimum'da:

 

1+1'lerin fiyatları 264 bin dolardan;  

2+1'lerin fiyatları 315 bin dolardan;  

3+1'lerin fiyatları 420 bin dolardan;  

4+1'lerin fiyatları 775 bin dolardan;

5+1'lerin fiyatları ise 980 bin dolardan başlıyor.

 

Mimari tasarımı Can çinici tarafından yapılan Kent Optimum'da 85...