27 / 04 / 2024

Şahinbey Belediyesi Çamlıca Konutları

Şahinbey Belediyesi Çamlıca Konutları

Şahinbey Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısının l'inci oturumu Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı. Başkan Tahmazoğlu, belediyenin çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları!

Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları kapsamında yer alan konutların fiyatları 69 bin 750 liradan başlıyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor

Gaziantep Çamlıca Konutları satılık! 69 bin 750 liraya!

Gaziantep Çamlıca Konutları satılık dairelerin fiyatları 69 bin 750 liradan başlayarak değişiyor. Gaziantep Çamlıca Konutları'nda 386 adet konut ve 23 adet dükkan satışa çıkarılıyor...

Gaziantep Çamlıca Konutları satılık!

Gaziantep Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 69 bin 750 liradan başlıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Üsküdar Belediyesi, Küçük Çamlıca'daki 1.178 metrekare parseli 29.5 milyon TL'ye satıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından, Küçük Çamlıca'da yer alan 1.178 metrekarelik parseli 29 milyon 465 bin 250 TL bedelle satışa sundu. 

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar Küçük Çamlıca'daki arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 456 bin 250 TL olarak belirlendi.

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Çamlıca Camisi'nin maliyeti ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’un her yerinden görünecek” diyerek nitelendirdiği Çamlıca Camisi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından cami için harcanan miktar belirlendi. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Kemal Unakıtan'ın Küçükçamlıca'daki villasının çatısı yıkıldı!

AKP'nin ilk Maliye Bakanı merhum Kemal Unakıtan'ın 1983'ten beri oturduğu ve 2006 yılında yıkıp yeniden yaptırdığı Küçükçamlıca'daki villasının çatısı, AKP'li Üsküdar Belediyesi tarafından 'kanuna aykırı' olduğu gerekçesiyle yıkıldı. 

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Üsküdar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla ilerliyor. Bu kapsamda sürdürülen Çamlıca Camii eteklerindeki, Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin “Yerinde ve Gönüllü” dönüşümün altyapı çalışmalarında 2’nci etaba geçildi...

Şahinbey Çamlıca mahallesine yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi’nde hayata geçirilen cami ve sosyal tesis inşaatı hızlı son sürat devam ediyor.

Çamlıca'daki dönüşümde dümene Bakanlık geçti!

Üsküdar Belediyesi, TOKİ ile başladığı Çamlıca'daki kentsel dönüşümde yoluna Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile devam edecek. Projede 1500 birim yerine 2 bin 200 birim yapılacak. 

Manisa Çamlıca'daki itfaiye müfrezesi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Yangın ve diğer afetlere daha hızlı müdahale etmek amacıyla oluşturulan müfrezenin kısa süre içerisinde bölge sakinlerinin hizmetinde olacağı belirtildi.

Manisa Çamlıca Mahallesi'ne itfaiye müfrezesi yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Gaziantep Çamlıca Konutları'ndaki dükkanlar taksitli satılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Çamlıca Konutlarındaki dükkanlar, Belediye meclisinde alınan kararla artık taksitli satılacak.

Şahinbey Belediyesi Çamlıca Konutları Haberi

Şahinbey Belediyesi Çamlıca Konutları

Yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında bazı konutların bitmek üzere olduğunu aktaran Başkan Tahmazoğlu, "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımı devam eden Çamlıca Konutlarının 2, 3,4 ve 5'inci etapları 1-2 ay sonra bitecektir. Yapımı tamamlanan ilk etabın da satışları tamamlandı ve bu etapta dairemiz kalmadı" diye konuştu. 


Yeşilvadi Projesinin de tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Tahmazoğlu, "Türkiye'nin en büyük parkını içeren 1 milyon 700 bin metrekarelik projenin 1 milyon 250 bin metrekarelik bölümü tamamlandı. Kalan 450 bin metrekarelik alan ise bu yıl içinde tamamlanmış olacak" diye konuştu. Meclis yapılan yoklamanın ardından bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti. Gündeme alınan 15 maddenin 8'i İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na sevk edilirken 7 madde ise incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu'na sevk edildi. 


Sabah...