07 / 05 / 2024

şahinbey projeleri 2015

şahinbey projeleri 2015

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 30 Mart seçimlerinden bu yana geçen 1 yılda yaptıkları faaliyetlerini anlattı. Tahmazoğlu, son 6 yılda her yıl yaklaşık 11 bin konut yapıldığını belirterek bunu bir rekor olduğunu vurguladı.

Şahinbey Belediyesi'nden yeni konut projeleri müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da inşa edilen  210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Şahinbey yeniden inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırarak modern konutların yapıldığı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, 40 yıllık bir hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri görücüye çıkıyor!

Kuzu Grup’un Ankara’da inşaatına devam ettiği Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri 18 Kasım 2015 günü görücüye çıkıyor.

AB Grup projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

AB Grup Holding'in projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

Şahinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1'inci oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı, meclis 6 Kasım 2015 Cuma günü saat 16.00'da yeniden toplanacak.

şahinbey projeleri 2015 Haberi

şahinbey projeleri 2015

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 30 Mart seçimlerinden bu yana geçen 1 yılda yaptıkları faaliyetlerini anlattı. Tahmazoğlu, son 6 yılda her yıl yaklaşık 11 bin konut yapıldığını belirterek bunu bir rekor olduğunu vurguladı. Yapılanlara teşekkür etmekle birlikte, bundan sonrası içinde halen Gaziantep'in tarihi yapılarının, hamamlarının, Antep Evlerinin restorasyonu ve Antep sokaklarının sağ'lıklaştmlması bence en önemli problemlerdir" dedi. 


"BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER YAŞANACAK" 

Şahinbey Belediyesi'nin son 1 yılda yaptığı faaliyetleri ve yeni projeleri açıklayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, önümüzdeki yıllarda Şahinbey İlçesinde büyük değişikliklerin yaşanacağını aktardı. Kentsel dönüşüm ve toplu konut çalışmalarını paylaşan Başkan Tahmazoğlu, "2 bin 340 konutluk Mavikent projemizin bin 080 konutluk, 3. etabını da tamamlayarak anahtarlarını hak sahiplerine teslim ettik.  Bu konutları dar gelirli ailelerimizin ev sahibi olabilmesi için uygun...