01 / 05 / 2024

şahinbey projeleri şahinbey imar durumu

şahinbey projeleri şahinbey imar durumu

Şahınbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 'Şahinbey ilçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor Son 5 yılda 130 bin kişilik nüfus artışımız oldu Bu bağlı olarak ilçemizin imarlı bir şekilde gelişmesi adına yeni mahalleler kuruyoruz' dedi.

Şahinbey Belediyesi'nden yeni konut projeleri müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da inşa edilen  210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Şahinbey yeniden inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırarak modern konutların yapıldığı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, 40 yıllık bir hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Şahinbey'deki projeler vatandaşlara tanıtılıyor!

Şahinbey Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşları, her gün iki otobüsle Şahinbey İlçesinde yapılan çalışmaları ve projeleri gezdiriyor. Şahinbey Belediyesi yapmış olduğu projeleri bu şekilde tanıtıyor.

Şahinbey Belediyesi'nden Mavikent Konutları yanına Mavi Çarşı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Konutları yanına yaptırılan Mavi Çarşı'da incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarşının 15 gün içerisinde hizmet vermeye başlayacağını söyledi...

Gaziantep Şahinbey'in en uzun yolu bahar aylarında hizmete açılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen; Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli yol çalışması bahar mevsiminde tamamlanacak.

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey projelerini anlattı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, canlı yayın konuğu olduğu TRT Çukurova Radyosunda belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep ve Şahinbey ilçesi hakkında bilgiler verdi.

TOKİ'den Şahinbey Geneyik'te 826 konutluk Polis Lojmanı!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı talebiyle TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Geneyik Köyü'nde 826 konut ve 1 ticaret merkezinden oluşan lojman projesi planlandı. Proje için bakanlığa başvuru yapıldı.

Şahinbey Yazıcık Konutları'nın temeli atıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılacak olan Yazı ak Konutlarının temeli törenle atıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile vatandaşlar katıldı.

Şahinbey Yazıcık Konutları'nın temeli atıldı!

Kentsel Dönüşüm çalışmalarına 5 bölgede devam eden Şahinbey Belediyesi, kamulaştırıldıktan sonra yıkılan evlerin yerine yenilerini yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şahinbey Yazıcık Konutları'nın temeli atıldı!

Şahinbey projelerini 41 bin 815 kişi gezdi!

Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı projeleri yurt dışından ve şehir dışından gelen heyetlerde dahil 41 bin 815 kişi gezdi. Vatandaşlar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tâhmazoğlu'na teşekkür ediyoruz" dediler.

Gaziantep Şahinbey'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Şahinbey'de kentsel dönüşüm devam ediyor. Bu amaçla Nuripazarbaşı, Sakarya, Çamlıca, Kahvelipmar, Yazıcık-Türktepe, Perilikaya-Serinevler, Etiler-Eski Garajlar ve Güzelvadi mahallelerini kapsayan 5 bölgede kentsel dönüşüm çalışması yapıyor

Şahinbey'in kentsel tasarımı yeniden oluşturuluyor!

GAZIANTEP'in Şahinbey ilçesine kentsel dönüşüm çalışmalarıyla çağ atlatan Tahmazoğlu, planlı ve programlı yürütülen dönüşüm çalışmalarıyla ilçenin kentsel tasarımını yeniden oluşturuyor...

şahinbey projeleri şahinbey imar durumu Haberi

şahinbey projeleri şahinbey imar durumu

Şahınbey Belediye Başkanı Mehmet Tahamzoğlu, "Mahallelere hizmeti vatandaşımızdan önce götürüyoruz' İmarlı yollarda kot ve dolgu çalışması yaparak, yolları imar planına uygun ve hızla bir şekilde belediye ekiplerinin açtığını kaydeden Şahınbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey ilçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor Son 5 yılda 130 bin kişilik nüfus artışımız oldu Bu bağlı olarak ilçemizin imarlı bir şekilde gelişmesi adına yeni mahalleler kuruyoruz Şuanda kurduğumuz mahallelerimizden biri Bulbülzade Mahallemizdır. 


Burası hızla gelişiyor Alt yapı konusunda Gaski ve imar yollarının açılması noktasında Şahinbey Belediyemiz çalışmalar yapıyor ki vatandaşımız buraya geldiğinde hizmeti hazır olsun Yani vatandaş gelmeden hizmeti onun ayağına götürmeyi ilke edindik Akkent, Mavikent ve Şahintepe Mahallemiz yeni kurduğumuz mahallelerdir Bu mahalleler ve Güneş Mahallesinin bir bölümünde imar yollarının açma çalışması devam ediyor,...