05 / 05 / 2024

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi son durum

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi son durum

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Şahinbey Şehit Samet Kaymakçı Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi, geçtiğimiz günler içerisinde Hakkari’de yaşanan patlama sonrasında şehit olan Topçu Er Samet Kaymakçı'nın ismini taşıyan sosyal tesisin açılışını yaptı.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nden şehit ailelerine özel proje!

Şahinbey Belediyesi, gazi ve şehit yakınlarını uygun koşullarda ev sahibi yapıyor. TOKİ’nin yapacağı konutlar 20 yıl vadeli ve peşinatsız olarak gazi ve şehit yakınlarına verilecek.

Gaziantep Şahinbey'de şehit ve gazi aileleri TOKİ ile ev sahibi oluyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yoğun çabaları sonrasında TOKİ ile protokol imzalanarak gazi ve şehit yakınlarının uygun koşullarda ev sahibi olmaları için çalışmaların başladı.

Şahinbey Belediyesi'nden TOKİ bilgilendirme toplantısı!

Şahinbey Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile şehit aileleri ve gazileri ev sahibi yapmak için başlatılan konut projesiyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya katılanlar gözyaşlarını tutamadılar.

Şahinbey'de şehit yakınları ve gaziler peşinat ödemeyecek!

Şahinbey Belediyesi, şehit ve Gazi yakınlarını ev sahibi yapabilmek için TOKI ile birlikte imzaladığı ortak protokolde ikinci müjdeyi verdi. TOKİ ile yapılan görüşmeler sonrasında 2+1 konutlarda peşinat kaldırıldı.

Şahinbey Belediyesi'nden şehit yakınlarına ve gazilere konut müjdesi!

Yaptığı sosyal konut projeleriyle birçok ailenin ev sahibi olma hayalini gerçekleştiren Şahinbey Belediyesi, şehit aileleri ve gazilerin kira öder gibi kolay ev sahibi olması için yaptığı projeyi hayata geçirdi.

Şahinbey Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Türkmenler Mahallesi'nde yaptırılan Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi ve parkının açılışı yapılan törenle yapıldı.

Şahinbey Akkent Semt Pazarı hızla tamamlanıyor!

Vatandaşların ve esnafın rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için değişik bölgelerde 6 adet semt pazarı yaparak hizmete sunan Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Akkent Mahallesi’nde yapımına başladığı semt pazarını tamamlıyor...

Adana'da Şehit Mustafa Sarı Alt Geçidi trafiğe açıldı!

Adana Demirspor Kulübü eski binası başta olmak üzere birçok binanın kamulaştırılarak yıkılmasının ardından başlayan alt geçit çalışması tamamlandı. Şehit Komiser Mustafa Sarı’nın adının verildiği alt geçit trafiğe açıldı...

Gaziantep Şahinbey'e kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, üstü kapalı semt pazarı yapımına ağırlık verdiklerini söyledi. Tahmazoğlu, Narlıtepe ve Akkent mahallelerinde de semt pazarı yapımına başladıklarını dile getirdi...

Bayburt Şehit Osman'da çalışmalar son hızıyla devam ediyor!

Bayburt' un önemli turizm ve kültür mekânlarından biri olan Şehit Osman Tepesi’ nde Bayburt Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor...

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi son durum Haberi

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi son durum

Şahinbey Belediyesi'nin hayata geçirdiği Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, daha Önce Düztepe’ye ve Karataş’a yeni polis merkezleri inşa ettiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güzelvadi bölgesinde hayata geçirilen polis merkezinin vatandaşın güvenliği anlamında önem taşıdığını dile getirdi. 

Hizmete açıldığında Güzelvadi, Cengiztopel, Beybahçe gibi mahallelerinin güvenliğini sağlayacak Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi projesinde çevre düzenlemesi yapılıyor.

Çok Yakında Vatandaşlarımızın Hizmetinde

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi bölgesinin hızla geliştiğini dile getirerek, “Şahinbey İlçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor. Bu gelişime bağlı olarakta yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Biz de bu çercevede öncelikle Karataş mevkinde hem polis merkezi, hemde ilçe emniyet müdürlüğü binası yaparak, emniyetimizin hizmetine sunduk. Daha sonra Düztepe bölgemizdeki karakolumuz çok eskiydi...