19 / 05 / 2024

Şahinbey Tekstil İhtisas OSB

Şahinbey Tekstil İhtisas OSB

Garanti Anadolu Sohbetleri’nin Kilis’teki buluşmasında söz alan iş çevreleri 75 bin kişinin istihdam edileceği PolateliŞahinbey Tekstil İhtisas OSB’nin Kilis’te endüstriyel ve ekonomik atılımların önünü açacağını ifade etti

Kahramanmaraş'ta sanayiciler yatırım için arazi arayışında!

Tekstil İhtisas OSB Başkanı Mahmut Arıkan, Kahramanmaraş'ta yatırım yapmak isteyen sanayicilerinin arazi bulamadığını dile getirdi. 

Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi!

İstanbul’da işçi bulmakta zorlanan tekstil ve hazır giyim firmaları Diyarbakır’a yöneldi. Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi.

Kilis'te 12 milyon 993 bin metrekarelik arsa tapusu OSB’ye tescil edildi!

Hazineye ait 12 milyon 993 bin metrekarelik arsanın tapusu Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesine devrildi.

Diyarbakır'a 160 milyon liralık altyapı yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve himayelerinde Diyarbakır'a havalimanına ilave pist, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve atıksu arıtma tesisi yapımı olmak üzere 160 milyon liralık altyapı yatırımı kazandırıldı.

Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de yer tahsisi yapıldı!

Diyarbakır’da terör olaylarının sona ermesiyle yatırımların önü açıldı. İstanbul’daki firmaların oluşturduğu 49 firmaya Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yer tahsisi yapıldı.

Kilis yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Gaziantep Şahinbey'de 3 katlı otoparkın yapımı tamamlanıyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Tekstil kent Mahallesi'nde yapımı süren 3 katlı otopark çalışması ve cami inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gaziantep Polateli - Şahinbey Tekstil İhtisas OSB'ye onay çıktı!

GSO Başkanı Adil Konukoğlu, Polateli - Şahinbey Tekstil İhtisas OSB projesine bakanlık onayının çıktığını, Gaziantep 5. OSB’de de 85’i proje aşamasında 129 yeni yatırımın olduğunu söyledi.

Gaziantep Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB kuruluyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Gaziantep ve Kilis illerinin işbirliğiyle kuruluş çalışmaları yürütülen 'Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)' projesinde beklenen güzel haber geldi.

Diyarbakır'da Tekstil İhtisas Sanayi Bölgesi için halk toplantısı düzenlenecek!

T.C Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından; Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi için 22 Ocak 2015 günü saat 14:00 'de halk toplantısı düzenlenecek.

Adil Konukoğlu: Şahinbey Tekstil İhtisas OSB Gaziantep'e değer katacak!

Garanti Anadolu Sohbetleri’nin Kilis’teki buluşmasında söz alan iş çevreleri 75 bin kişinin istihdam edileceği PolateliŞahinbey Tekstil İhtisas OSB’nin Kilis’te endüstriyel ve ekonomik atılımların önünü açacağını ifade etti

Diyarbakır, Tekstil İhtisas OSB projesi için gün sayıyor!

GAP ile pamuk üretimini artırması beklenen Diyarbakır, Tekstil İhtisas OSB projesi için gün sayıyor. Uygunluk onayının ardından bu yıl yer tahsislerine başlanacak proje kapsamında 7 bin 500 kişinin istihdam edilmesi hedefleniyor

Diyarbakır'a 120 hektarlık Tekstil Kent kuruluyor!

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır'a yatırım imkanlarını incelemek için gelen İzmirli işadamlarıyla bir araya geldi. Vali Kıraç,120 hektarlık Tekstil Kent yada Tekstil İhtisas Organize Sanayi adı altında bir çalışmayı yürütüyoruz dedi...

Şahinbey Tekstil İhtisas OSB Haberi

Şahinbey Tekstil İhtisas OSB


Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Konukoğlu, Kilis’le birlikte Polateli-Şahinbey OSB’yi hayata geçirmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Gaziantep gibi bir marka şehir yaratmak kolay değil. Gaziantep’in 2023 yılı için 30 milyar dolar ihracat hedefi var. Kilis’in hedefi ne? Birlik olmazsak, ortak aklı çalıştırmazsak hiçbir yere varamayız. Polateli- Şahinbey OSB’yi, açılacak Dörtyol-Hassa Tüneli’ni kendimize hedef koyduk. Kilis’te ortak akıl devreye girmezse biz bu işi başaramayız. Polateli’nde biz el ele verdik, bakın başarıyoruz. Kilis’ten bir tek isteğimiz var; yılmayın. Lütfen yatırımlarınızı gözden geçirin. Kilis 5. bölgede ama yatırımların OSB’de yapılması durumunda 6. bölge teşviklerinden de yararlanıyor. Başka illerdeki Kilisli işadamları memleketlerinde yatırıma davet edilmeli. Polateli-Şahinbey OSB devreye alındığında, Gaziantep dışında Kilis’ten de yatırımcılar orada olmalı. Bu OSB yatırım alanı sıkıntısı çeken Gaziantep...