24 / 07 / 2024

Şahinbey tematik parkta türk tarihi canlanıdırılacak

Şahinbey tematik parkta türk tarihi canlanıdırılacak

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 40 bin metrekare alanda yapacakları tematik parkta Türk tarihini canlandıracaklarını açıkladı.

Şahinbey tematik parkta türk tarihi canlandırılacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 40 bin metrekare alanda yapacakları tematik parkta Türk tarihini canlandıracaklarını açıkladı.

Adil Konukoğlu: Şahinbey Tekstil İhtisas OSB Gaziantep'e değer katacak!

Garanti Anadolu Sohbetleri’nin Kilis’teki buluşmasında söz alan iş çevreleri 75 bin kişinin istihdam edileceği PolateliŞahinbey Tekstil İhtisas OSB’nin Kilis’te endüstriyel ve ekonomik atılımların önünü açacağını ifade etti

Gaziantep Şahinbey'de 72 milyon 522 bin TL'ye satılık 17 arsa!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından 72 milyon 522 bin 102 TL bedelle 17 adet arsa ihale ediliyor. Arsaların ihalesi 26 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 13.30'da yapılıyor...

Gaziantep Şahinbey İlçesi'nde 5 milyon 196 bin 724 TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep ilinin Şahinbey ilçesi'nde yer alan 9.448.59 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Gaziantep 1. Satış Memurluğu tarafından 9 Aralık 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arasında ihaleye çıkıyor.

Gaziantep Şahinbey'de 2 milyon 258 bin 868 TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep İli Şahinbey İlçesi'nde yer alan 1.882.39 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Gaziantep 1. Satış Memurluğu tarafından 11 Aralık 2014 günü saat 10:00 ile 10:30 arasında ihale ediliyor.

Cevdet Yılmaz: Şahinbey Belediyesi örnek projelere imza atıyor!

Gaziantep'te düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın (TÜMEXPO) açılışını yapan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şahinbey Belediyesi'nin standını gezdi. Bakan Yılmaz, Şahinbey'in örnek projelere imza attığını söyledi

Şahinbey'e modern kapalı pazar yapılıyor!

Şahinbey Belediyesi yapımına başlanan ve 7 bin 925 bin metrekare inşaat alanı ile Gaziantep’in en büyük pazar yerlerinden biri olacak Narlıtepe Semt Pazarı, çok yakın bir zamanda tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

Şahinbey'in 3. yüzme havuzu hizmete giriyor!

Şahinbey Belediyesi, Akkent spor Köyü Yüzme Havuzu ve Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi’nin ardından 3’üncü yüzme havuzunu da 1 milyon 700 bin metrekare alana sahip Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisinde yaptı.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Yeşilkent'te başvurular bugün son!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Yeşilkent'te başvurular bugün son. Proje kapsamında 1 adet konut; en az yüzde 40 engelli raporu olan vatandaşlara özel olarak kuralı satışa sunuluyor.

Şahinbey'in 3. yüzme havuzu Yeşilvadi Parkı'na yapıldı!

Şahinbey Belediyesi, Akkent Spor Köyü Yüzme Havuzu ve Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'nin 3'üncü yüzme havuzunu da 1 milyon 700 bin metrekare alana sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisinde yaptı.

Gaziantep Şahinbey'de modern sanayi sitesi kuruluyor!

Gaziantep ' in Şahinbey ilçesinin kanayan yarası olan mahalle arasındaki oto tamircileri şehir dışına taşınıyor. Şahinbey Belediyesi ' nin yaptığı sanayi sitesinde son düzenlemeler yapılıyor...

Şahinbey'de satış memurluğundan 1.1 milyon TL'ye satılık tarım arazisi!

Gaziantep 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Şahinbey'de yer alan 2 tarım arazisini satışa çıkarıyor. Toplam bedelleri 1 milyon 123 bin 863 TL olarak belirlendi.

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden Şahinbey'e ziyaret!

Şahinbey Belediyesi’nde yapılan parklar, yeşil alanlar, sosyal tesisler, konut projeleri ve belediyenin diğer çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Gaziantep’e gelen Manisa Şehzadeler Belediyesi Başkanı Şahinbey'i ziyaret etti

Şahinbey tematik parkta türk tarihi canlanıdırılacak Haberi

Şahinbey tematik parkta türk tarihi canlanıdırılacak

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapacakları yeni bir parkta Türk tarihini canlandıracaklarını söyledi. Başkan Tahmazoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla görevde olduğu 6 yıllık dönemi değerlendirip yaptığı faaliyetleri ve yeni projeleri anlattı. Başkan Tahmazoğlu, önümüzdeki yıllarda Şahinbey ilçesinde büyük değişikliklerin yaşanacağını aktardı. Kentsel dönüşüm ve toplu konut çalışmalarını paylaşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Görevde bulunduğumuz süreçte 8 bin 947 kontu projelendirdik ve 5 bin 153 konutun yapımını tamamladık. Bu süreçte özellikle Mavikent Konutlarımızda ilk 3 etabı tamamlayarak 2 bin 340 dar gelirli ailenin ev sahibi olmasını sağladık" dedi. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM 

Kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlara da değinen Tahmazoğlu, "Bin 173 konutluk Çamlıca Konutlarımızı tamamladık. 702 daireden oluşan Yeşilvadi Konutlarının 2 blokluk kısmının satışını gerçekleştiriyoruz. 179 daireden oluşan Perilikaya Konutlarımızın yapımı bitti. 162...