27 / 04 / 2024

Şahingözü Grup iletişim

Şahingözü Grup iletişim

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile AWS Mohammed H. Hamdan tarafından kuruldu.

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile AWS Mohammed H. Hamdan tarafından kuruldu.

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim!

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projenin Mercan etabında fiyatlar 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri iletişim!

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat'ın 11. Mahalle projesinde fiyatlar 345 bin liradan başlayarak değişiyor...

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim için 444 41 51 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabı Mercan Konakları yarın satışa çıkarılacak.

Narlıdere Teras Gökyüzü iletişim!

İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde hayata geçirilen proje toplam 91 adet daireden oluşuyor. Narlıdere Teras Gökyüzü iletişim bilgileri kapsamında telefon 0232 239 80 03 olarak belirlendi.

11. Mahalle Beylikdüzü iletişim!

600 daire, 9 ofis, 28 dükkan ve 1 marketten oluşan proje 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. 11. Mahalle Beylikdüzü iletişim bilgilerine göre telefon 0212 856 02 22 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri!

Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığında yükselen Kalekent Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri...

Teras Gökyüzü Narlıdere iletişim!

Toplam 25 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor. Teras Gökyüzü Narlıdere iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0232 239 80 03 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat iletişim!

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat iletişim için 0212 875 05 01 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen proje 78 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim!

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kumru Ankara projesinde 164 adet daire ve bir açık çarşı yer alıyor. Kumru Ankara, Eylül 2017'de tamamlanıyor...

Maltepe Vira Yapı Zümrüt projesi iletişim!

Maltepe Vira Yapı Zümrüt projesi iletişim için 0216 650 92 92 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnşaatı yakın zamanda başlayacak olan proje 180 adet daireden meydana geliyor.

Şahingözü Grup iletişim Haberi

Şahingözü Grup iletişim

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile AWS Mohammed H. Hamdan tarafından kuruldu.

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik,bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç,doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik,vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerininalım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak 2)Tarımla ilgili motor, motopomp, elektro pomp, santrifüj pompa, taşıt araçları,traktör ve ekipmanları, her türlü alet, makine, yedek parça ve aksesuarı toptan alımısatımı, kiralama ve...