06 / 05 / 2024

Şahinler Holding ile Mutlu İnşaat

Şahinler Holding ile Mutlu İnşaat

Şahinler Holding ile Mutlu İnşaat tarafından yükselen Westside İstanbul projesi, Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede, yüzde 5 peşinat ile 36 ay faizsiz vadelendirme imkanı sunuluyor.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

TORKAM Holding ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti arasında 7.8 milyar dolarlık protokol!

TORKAM Holding ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti arasında konut ve madencilik alanında işbirliği ve yatırımı kapsayan 7.8 milyar dolar büyüklüğünde anlaşma imzalanıyor.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Göztepe, Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Türkiye'de inşaat ve enerji sektöründeki yatırımlarla adından söz ettiren Türkerler Holding, Göztepe ile 4. kez sponsorluk anlaşması imzaladı

Şahinler Holding Almanya'da villa ve konut üretecek!

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

Tekfen Holding, SOCAR ile mutabakat zaptı imzaladı!

Tekfen Holding ile SOCAR arasında yeni bir üretim tesisi yapımına yönelik çalışmalar yapmak üzere mutakabat zaptı imzalandı

Şahinler Holding’in Club Mega Saray'ına tesis yatırımı!

TTF), Şahinler Holding ile iş birliği anlaşması imzaladı. Buna göre, Şahinler Holding’in Antalya’da yer alan tatil köyü Club Mega Saray’ın içine Mega Saray Tenis Akademisi kurulacak.

İhlas Holding kurumsal yönetim derecelendirme sözleşme süresi uzatıldı!

İhlas Holding ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasındaki kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesinin süresi 8 Aralık 2020'ye kadar uzatıldı...

Referans Holding ve HBK Holding'ten Katar için işbirliği!

50 yıllık geçmişe sahip Referans Holding ile 1970'ten beri faaliyet gösteren HBK Holding arasındaki anlaşmaya göre, yapılacak ticarette birinci öncelik iskele ihracatı olacak...

Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile ortak oldu!

İnşaat, gayrimenkul gibi alanlarda hizmet veren Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile 700 milyon dolarlık ortaklıklık anlaşması imzaladı. Katar’ın altyapı projeleri için Türkiye’den malzeme alımı yapılacak.

Akfen Holding ile Akfen Mühendislik birleşiyor!

Akfen Holding ile aynı ortaklık yapısına sahip olan Akfen Mühendislik'in tasfiyesiz ve bir bütün halinde Akfen Holding'e katılması suretiyle birleşmesine karar verildi. 

Akfen Holding ile Akfen Mühendislik birleşiyor!

Akfen Holding ile aynı ortaklık yapısına sahip olan Akfen Mühendislik birleşiyor.

Şahinler Holding ile Mutlu İnşaat Haberi

Şahinler Holding ile Mutlu İnşaat

Beylikdüzü Westside projesi daire alanları stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 600 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip Westside İstanbul projesi Şahinler Holding ile Mutlu İnşaat imzası taşıyor.


Beylikdüzü Westside projesinde lansmana özel yüzde 5 peşinat, 36 ay sıfır faiz ve konutta yüzde 8 ticari alanlarda yüzde 18 oranında KDV firmadan kampanyası sunuluyor.


2017 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanan Westside Beylikdüzü projesi 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Westside İstanbul projesinin sosyal yaşam alanlarında  800 araç kapasiteli otopark, spor alanları Türk hamamları, yüzme havuzu, oyun alanları ve kamelyalar yer alıyor.




Westside Beylikdüzü iletişim

Telefon: (0212) 871 41 02

Web adresi: www.westsideistanbul.com.tr

Beyza...