17 / 05 / 2024

Sahra 2 Yapı Denetim Limited Şirketi adres 

Sahra 2 Yapı Denetim Limited Şirketi adres 

Sahra 2 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Mucahid İkbal Özhan tarafından kuruldu.

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Silivri'de tarım arazisine inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı!

Silivri Belediyesi, Akören Mahallesinde tarım arazisi üzerine kaçak ve ruhsatsız olarak yapıldığı tespit edilen 2 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Sahra 2 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sahra 2 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Mucahid İkbal Özhan tarafından kuruldu.

Derince'de yapılacak sahra hastanesinin inşaatı durdu mu?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Derince'de yapılması planlanan sahra hastanesinde zemin düzleme çalışmalarından sonra yaklaşık 2 haftadır herhangi bir çalışmada bulunulmaması dikkat çekti.

Sancaktepe'de yapılan salgın hastanesinin bazı bölümleri bitirildi!

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu sosyal medya hesabından Sancaktepe'deinşaatı süren sahra hastanesinde yapımı tamamlanan bazı odaları ve koridorlarına ait görüntüleri yayınladı...

Kocaeli'deki sahra hastanesi inşaatında son durum ne?

Kocaeli Derince'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında 250 yatak kapasiteli sahra hastanesinin yapılacağı alanda çalışmalar sürüyor.

'Adana'da 45 günde sahra hastanesi yapıldı' iddialarına yanıt!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Zeydan Karalar 45 günde 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı” iddialarının doğru olmadığını anlatan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Adanalılar özür bekliyor” diye konuştu.

Kocaeli'deki sahra hastanesi için 40 dönümlük arazi hazırlandı! 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahra hastanesinin yapılması için çalışmalar devam ediyor. Eski askeri hastane arazisinin 40 dönümlük bölümü 45 günde tamamlanması planlanan hastane için hazırlandı...

Kocaeli sahra hastanesinin inşaatında son durum!

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahra hastanesinin yapılması için çalışmalar devam ediyor. 250 yatak kapasiteli hastane 45 günde tamamlanacak...

Kocaeli'de sahra hastanesinin yapıma başlandı!

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahra hastanesinin yapılması için çalışmalara başlandı. 250 yataklı hastanenin 45 gün içerisinde tamamlanması amaçlanıyor.

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

Marmaris'teki kaçak 2 yapı yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, kaçak olduğu tespit edilen iki yapının yıkımı gerçekleşti. 

Sahra 2 Yapı Denetim Limited Şirketi adres  Haberi

Sahra 2 Yapı Denetim Limited Şirketi adres 

Sahra 2 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Mucahid İkbal Özhan tarafından kuruldu.

Sahra 2 Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:
Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.

Adres: Sahra 2 Yapı Denetim Limited...