07 / 05 / 2024

Saide Zorlu vefat

Saide Zorlu vefat

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu vefat etti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

Zorlu Holding'in acı günü! Saide Zorlu vefat etti!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu vefat etti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

Zorlu Gayrimenkul Grubu'nun acı günü! Mesude Pektaş vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Mesut Pektaş'ın annesi Mesude Pektaş vefat etti. Zorlu Gayrimenkul Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Zorlu Gayrimenkul'ün acı günü: Ekrem Çekim vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Emel Çekim'in babası Ekrem Çekim 29 Mart Pazar günü vefat etti. Çekim için Zorlu Gayrimenkul taziye ilanı yayınlattı..

Zorlu Gayrimenkul'ün acı günü: Fevzi Aydın vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul yöneticilerinden Yalçın Aydın'ın babası Fevzi Aydın vefat etti. Aydın'ın vefat için Zorlu Holding-Zorlu Gayrimenkul taziye ilanı yayınlattı..

Zorlu Center'ın acı günü! Murat Delioğlu vefat etti!

9 Ocak 2015 tarihinde saat 21:30'da Zorlu Center'ın yerleşim bulunmayan R2 kulesinde bir yangın meydana geldi. Çıkan yangında securitas Güvenlik Vardiya Amiri Murat Delioğlu vefat etti.

Zorlu Center güvenlik vardiya amiri vefat etti!

Zorlu Center'de çıkan ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan yangınla ilgili olarak Zorlu Center yönetimi bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada vardiya amiri Murat Delioğlu'nun yaşamını yitirdiği belirtildi..

Ayhan Seferaz Zorlu vefat etti!

İzmir iş dünyasının önemli isimlerinden Nafiz Zorlu ve Kemal Zorlu'nun annesi Ayhan Seferaz Zorlu vefat etti. Alsancak'taki evinde yatalak halde yaşayan Seferaz Zorlu, fakirlere yaptığı yardımlarla bilinen bir hayırseverdi...

Zorlu Holding'in acı günü! Önal Ulusoy vefat etti!

Zorlu Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Sayın Aslı Alemdaroğlu'nun babası vefat etti. Önal Ulusoy'un vefatı üzerinde Zorlu Holding yönetimi ve çalışanları bir taziye mesajı yayınladı.

Zorlu Holding'in acı günü! Hacı Pektaş vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Sayın Mesut Pektaş’ın babası Hacı Pektaş vefat etti. Hacı Pektaş'ın vefatı üzerine Zorlu Holding yönetimi ve çalışanları bir taziye mesajı yayınladı.

TMMOB'un acı günü! Zeynel Abidin Öztürk vefat etti!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Diyarbakır Şubesi kurucu Yönetim Kurlu Üyesi Zeynel Abidin Öztürk vefat etti...

KİPTAŞ'ın acı günü! Asiye Çolak vefat etti!

KİPTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Çolak'ın annesi Asiye Çolak vefat etti...

Ahmet Nazif Zorlu: Faizlerin düşmesi iyi oldu!

Zorlu Holding Başkanı Ahmet Nazif Zorlu: Reel sektör için iyi bir haber oldu. ABD'de, Avrupa'da faizler düşüyor. Bugüne kadar çoktan yapılması lazımdı. 4-5 senedir söylüyorduk

Keresteciler Sitesi'nin acı günü! Oktay Gürsel vefat etti!

İkitelli Keresteciler Sitesi Site Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Gürsel vefat etti...

Saide Zorlu vefat Haberi

Saide Zorlu vefat

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri, Aslıtürk Dokuma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Katrancı'nın ablası Saide Zorlu hayatını kaybetti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

Kipaş Holding taziye ilanı:

"Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı  Zeki Zorlu'nun muhterem anneleri, Aslıtürk Dokuma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sait Katrancı'nın kıymetli ablası Saide Zorlu hanımefensinin vefatını derin üzüntüyle öğrendik. Merhumeye Allah'tan rahmet, Zorlu ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz." 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhume Saide Zorlu'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı...