03 / 05 / 2024

Saint Paulus sokakları

Saint Paulus sokakları

Tarsus Sinyalizasyon ekipleri, kentin önemli tarihi mekanlarından olan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restorasyonu yapılan Saint Paulus Kuyusu çevresinde bulunan 42. ve 43. sokakları aydınlattı.

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Zürafa Sokak dünya markası olacak! Yıkımlar haftaya başlıyor!

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Zürafa, Alageyik ve Kadem Sokakları dönüşüm projesi için Saint Benoit Fransız Lisesi'nde toplantı yapıldı ve haftaya ilk yıkıma başlanacağını belirlendi. 

Nef Saint Marks Place projesinde yüzde 10 indirim fırsatı!

Nef imzasıyla New York'ta hayata geçirilen Nef Saint Marks Place projesinde fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor. Projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Nef Saint Marks Place satışa çıktı!

Gayrimenkulde sektöründe başarılı projelerine yurt dışında devam eden Nef'in Saint Marks Place projesi bugün itibariyle satışa çıktı. 

Saint Marks Place fiyat! 

Saint Marks Place fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 21 Ocak'ta başlıyor. 

Saint Marks Place nerede? 

Saint Marks Place  nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 21 Ocak'ta satışa çıkarılıyor.

Tarihi Urfa sokakları restore ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi  "eski Urfa" olarak bilinen bölgelerde restore çalışmalarına başladı. Çalışmalarının ardından tarihi sokaklar turizme kazandırılacak. 

Koronavirüs salgınında siteler güvenli, sokaklar tehlikeli mi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında en çok dikkat çeken konut tipleri site içindeki bahçeli evler oldu. Peki koronavirüs salgınında siteler güvenli, sokaklar tehlikeli mi?

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyor!

Aydın Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyorAydın il Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Karacasu’daki koruma altına alınan tescilli sokaklarda incelemeler yaptı.

Konak'taki tarihi Saint Jean Theologos Kız Rum Mektebi yağmalandı!

İzmir'in Basmane ilçesinde bulunan tarihi Saint Jean Theologos Kız Rum Mektebi'nin binası hurdacılar tarafından talan edildi.

Fransa'daki Saint-Jules Katolik kilisesi 190 bin avroya satılıyor!

Fransa'nın Logwy kentinde yer alan Saint-Jules Katolik kilisesi cemaatin ilgisizliği nedeniyle boş kaldığı gerekçesiyle 190 bin avro bedelle satışa çıkarıldı...

Manisa'nın sokakları restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çarşı Mahallesi'nde kentsel sit alanı içerisindeki sokakları harabe görüntüsünden kurtarıyor. Tarihi yapılar restore edilecek.

Saint Paulus sokakları Haberi

Saint Paulus sokakları

Ekiplerin, halat çekme suretiyle led sokak lambası takmasının ardından adeta gecenin gündüze çevrildiği 2 sokaktaki elektrik ücreti Tarsus Belediyesi tarafından karşılanacak. Kendi görevleri olmamasına rağmen vatandaşın mağduriyetini gidermek adına böylesi bir hizmete imza attıklarını açıklayan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, "Esnafın ve vatandaşların yoğun şikayeti ile karşı karşıya kaldık. Bizim görevimiz olmamasına rağmen elimizi taşın altına koyduk. Vatandaşımızı ve bölge esnafının mağduriyetini gidermek için ekiplerimizle çalışma yaptık" dedi. 


Sabah...