20 / 05 / 2024

Sait Akar Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Sait Akar Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Sait Akar Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Akar tarafıdan kuruldu.

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Avşar tarafından kuruldu.

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırıköy'de Saeed Saremı ve Sait Aksoy ortaklığında kuruldu.

Cesa Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesa Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Celal Göncüler ve Sait Tirsi ortaklığında kuruldu.

 Sait Akar Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sait Akar Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Akar tarafıdan kuruldu.

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

Admodern Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Admodern Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ela Nur Akar imzasıyla kuruldu.

Tasfer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasfer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Gülcan Çakar, A. Abdulkarım Husseın Damısı ve Thamer Ali Abed Abed ortaklığında kuruldu.

Akarşah Yapı Teknik İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akarşah Yapı Teknik İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Şahin Erdoğan ve Hüseyin Koç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Kartal, Esentepe Milangaz Caddesi'nde kuruldu.

GHS Housıng LLC İnşaat Mühendislik Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GHS Housıng LLC İnşaat Mühendislik Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fikret Argın tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Şişli, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi'nde açıldı.

Delail İnşaat Emlak Turizm Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delail İnşaat Emlak Turizm Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sulaıman Saleh S Altufaıl tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Maya Akar Center'da kuruldu.

NPlus 1 Daruma Turizm Yatırım Finansal Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

NPlus 1 Daruma Turizm Yatırım Finansal Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Murat Duran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Maya Akar Center, Esentepe'de kuruldu.

DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi, Selin Dağlaroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta Bomonti, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi, No:3 İTower Plaza'da kuruldu.

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Sait Akar Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Sait Akar Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Sait Akar Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Akar tarafıdan kuruldu.

Sait Akar Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-DANIŞMANLIK a)Enerji ve petrol şirketlerine sürekli ve proje bazında danışmanlık hizmeti vermek. b)Enerji ve petrol şirketlerini bir araya getirerek yapılan iş sözleşmeleri kapsamında komisyon karşılığı danışmanlık yapmak. c)Enerji ve Petrol şirketlerine ulusal ve uluslararası pazarda yeni iş bağlantıları için danışmanlık yapmak. d)Enerji ve petrol şirketlerine Pazar araştırması, proje, sunum konularında danışmanlık yapmak e)Yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim, finansal danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek....