04 / 05 / 2024

Sait Erdal Metiner kimdir

Sait Erdal Metiner kimdir

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi'ııin hayata geçirmeyi planlandığı 'Havaray' güzergâhları belirlendi. 8 Havaray projesi bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili etüt çalışmalarını sürdürüyor...

Fiyatlara Havaray dopingi!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi 'nin hayata geçirmeyi planlandığı '' Havaray '' güzergâhları belirlendi. 8 Havaray projesi bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili etüt çalışmalarını sürdürüyor.

Havaray Basın Ekspres'te fiyatları katlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirmeyi planladığı 8 ayrı ‘Havaray’ projesi gayrimenkul sektöründe heyecan yarattı. KUYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner, “Toplu ulaşım projeleri ilçelerin değerine değer katıyor." dedi..

Kuyaş Gayrimenkul Kuyumcukent ile Yenibosna'yı altın merkezi yaptı!

Kuyumcukent, İstanbul Vizyon Park gibi projelerle gayrimenkul sektörüne güçlü bir giriş yapan, Kapalıçarşı’yı Kuyumcukent’te toplayan Kuyaş Gayrimenkul, şimdi de Yenibosna’da altın merkezi yaparak Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı açılışını Sait Erdal Metiner yaptı!

Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı açılışını Sait Erdal Metiner yaptı. KUYAŞ Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner, organizasyonun ihracat açısından Türk kuyumculuk sektörüne büyük katkı yapacağını söyledi.

KUYAŞ Yenibosna'da Borsa İstanbul Altın Saklama Merkezi inşa edecek!

Yenibosna' da Borsa İstanbul Altın Saklama Merkezi' ni inşa edecek olan KUYAŞ, İsviçre' deki altınların ve Ortadoğu' nun değerli taşlarının Türkiye ' de depolanmasını sağlayacak...

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Erdal Ata kimdir? Nerelerde vali olarak görev yaptı? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Erdal Ata hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda kaymakam olarak görev aldı? Hangi illerin valisi oldu? İçişleri Bakanlığında hangi pozisyonda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdal Ata ile ilgili tüm merak edilenler...

Ahmet Erdal Güncan nerede okudu? Hangi bankada görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Erdal Güncan kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını hangi alanda yaptı? Bankacılık alanında kaç yıl çalıştı? Çalık Denim’de hangi alanda görev alıyor? İşte Ahmet Erdal Güncan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Erdal Bekin kaç yaşında? Kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin kaç yaşında? Erdal Bekin kimdir? İşte ayrıntılar...

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

TMB Başkanı Erdal Eren: Yurt dışında 100 bin Türk işçi hedefine artık daha yakınız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren yaptığı açıklamada Türk müteahhitlerin yurt dışında 100 bin Türk işçi istihdam etme hedefine odaklandıklarını dile getirdi.

Erdal Bekin, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüten Erdal Bekin'in, 26 Mayıs 2022 tarihi itibariyle asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Çelik İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Erdal 1 Şubesi açıldı!

Çelik İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Erdal 1 Şubesi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafından kuruldu.

Sait Aytaç: Tasarruf finansman şirketlerinin sorumlulukları arttı!

Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç son zamanların gündem konuları arasında yer alan tasarruf finansman şirketleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İşsait İnşaat Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşsait İnşaat Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli  ile Ghulam Saeıd Amını tarafından kuruldu.

Sait Aytaç Eminevim Genel Müdürü oldu!

Tasarruf finansmanı sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Eminevim’in Genel Müdürlük görevine Sait Aytaç getirildi.

İNTES'in acı günü! Mehmet Sait Özcoşkun vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) üyesi Maki İnş. Turz. Nak. Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özcoşkun ve Mahmut Özcoşkun'un babaları Mehmet Sait Özcoşkun vefat etti. 

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 500 bin TL sermaye ile Halil Erdal tarafından açıldı. 

Sait Erdal Metiner kimdir Haberi

Sait Erdal Metiner kimdir

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi'ııin hayata geçirmeyi planlandığı 'Havaray' güzergâhları belirlendi. 

8 Havaray projesi bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili etüt çalışmalarını sürdürüyor. 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, 7,2 kilometre uzunluğundaki Sefaköy - Kuyumcukent - Havalimanı Havaray hattının, İstanbul'un yeni ticaret merkezi olarak anılan Basın Ekspres yoluna artı değer katacağı görüşünde. KUYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner'e göre Havaray. bölgedeki metrekare fiyatlarını katlayacak. Toplu ulaşım projelerinin gayrimenkul alımında tercih sebebi olduğunu ifade eden Metiner. "Metrobüs ve metro hatlarına oldukça yakınız. Ancak Havaray ile ana metro hatlarına ulaşım daha da kolay hale gelecek"...