02 / 05 / 2024

Sait Özcan

Sait Özcan

Narin Group Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sait Özcan ve A.Abdulhameed Mousa Al-Rawe ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Alsama Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Alsama Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 6 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sait Özcan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Petek Proje'nin acı günü! Özcan Tekiner vefat etti!

Petek Proje Mühendislik Müşavirlik'in Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tekiner'in babası, Özcan Tekiner vefat etti.  Ailesi ve Petek Proje taziye ilanı yayınladı. 

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Tahincioğlu Bodrum İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Gaziantep Mehmet Sait Evi restore ediliyor!

Gaziantep’in Kurtuluş mücadelesinin sembol isimleri arasında yer alan Şahinbey lakaplı Mehmet Sait’in evi Şahinbey Belediyesi tarafından restore ediliyor.

Six Senses, Kocataş Yalısı ve Sait Paşa Yalısı’na yeniden hayat verdi!

Six Senses, Sarıyer’de yer alan 19. yüzyıldan kalma Kocataş Yalısı ve Sait Paşa Yalısı’na yeniden hayat vererek kapılarını açtı...

Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı ve kiraya çıktı. Deniz, çok uzağa da gitmemiş. Yine Zekeriyaköy'de, eski eşi ve oğluna yürüme mesafesindeki bir siteden aylık 20 bin liraya, 500 metrekarelik bir villa kiralamış...

Özcan Group Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Group Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Özcan ve Ömer Faruk Özcan tarafından kuruldu.

Kamil Özcan: Süt üreticileri azalıyor!

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, "Üreticinin bir kilogram sütünü sattığında 1,3 kilogram yem alabilmesi garanti altına alınmalı" dedi.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boğaz'da ev arıyor!

Özcan Deniz, boşandıktan sonra görüşmeyi sürdürdüğü Feyza Aktan’ın uyum sağlayamadığı Zekeriyaköy’deki evlerinden ayrılıyor.

Özcan Deniz Cactus Otel'den apart kiraladı!

Eski eşi Feyza Aktan ile barışan Özcan Deniz, Yalıkavak'taki Cactus Otel'de apart kiraladı.

Özcan Ercan: Bahar Akça evime çöktü çıkmıyor!

Oyuncu ve sunucu Bahar Akça ile evli işadamı Özcan Ercan’ın iki senelik yasak aşkı mahkemede bitti. İşadamı, kendisine ait evi boşaltmamakta ısrar eden Bahar Akça’yı mahkemeye verdi

Özcan Aygun: İpoteksiz arazi kalmadı!

55 bine yakın çiftçi borç yapılandırması için başvuru yaptı. CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, konu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Sait Halim Paşa davası sil baştan!

Yargıtay, 2006 yılında Rus gemisinin çarptığı Yeniköy’de bulunan Sait Halim Paşa yalısı davasını bilirkişi raporlarında çelişkiler olduğu nedeniyle bozdu.

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

Sait Özcan Haberi

Sait Özcan

Narin Group Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sait Özcan ve A.Abdulhameed Mousa Al-Rawe ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.


Narin Group Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI a. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak b. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. c. Şirket yurt içi ve yurt dışında her...