07 / 07 / 2024

SAK Consultants türkiye yatırımları

SAK Consultants türkiye yatırımları

Suudi Arabistan merkezli SAK Consultants'ın Yönetim Kurulu Başkanı Solaiman El Khereiji yaptığı açıklamada Türkiye'de tarım, sağlık ve konaklama alanında bir dizi yatırım üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Türkiye Bankalar Birliği’nden dolandırıcılık uyarısı! Sakın bunları yapmayın!

Türkiye Bankalar Birliği, finansal hizmet müşterilerini dolandırıcılık olaylarına önemli uyarılarda bulundu. TBB, tüketicilerin dolandırıcılık olaylarına maruz kalmamak için kendilerini polis, görevli, kargo çalışanı gibi tanıtarak şifre talep eden kişilere şifrelerini paylaşmaması konusunda uyardı.

Türkiye Taşkömürü personel alımı yapıyor! 35 yaşını geçmeyen herkes başvursun! Başvuruları sakın kaçırmayın

Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu. 35 Yaşını geçmeyen herkes başvuru yapabilirken, başvuru şartları merak ediliyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular başladı mı? İşte Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı ayrıntıları...

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Philips’ten içinizi ısıtan haber! Meraklıları sakın kaçırmayın! Çelik termoslu filtre kahve makinesi sonunda Türkiye’de

Soğuk kış günlerinde artık kahveniz sıcak kalacak. Philips, uzun zamandır Türkiye’de satışı olmayan çelik termoslu filtre kahve makinasını satışa açtı. Benzerlerine açık ara fark atabilecek nitelikteki ürünün fiyatı da içinizi ısıtacak.

Türkiye Petrolleri'nden kiralık dükkan! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü Mahallesi'nde yer alan dükkanı kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Araplardan Türkiye’ye 100 milyon dolar yatırım!

Suudi Arabistan merkezli SAK Consultants'ın Yönetim Kurulu Başkanı Solaiman El Khereiji yaptığı açıklamada Türkiye'de tarım, sağlık ve konaklama alanında bir dizi yatırım üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Columbia Üniversitesi Türkiye Çalışmaları Merkezi kuruldu!

Sabancı Vakfı ile Sabancı Üniversitesi’nde birer fon oluşturulmasını vasiyet eden merhum Sakıp Sabancı’nın adına Columbia Üniversitesi’nde bir kürsü ve Türkiye Çalışmaları Merkezi kuruldu.

Hayata Devam Türkiye Projesinin 5. ve son etabı tamamlandı!

2010 yılında başlatılan ve 5 yıllık kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak tasarlanan “Hayata Devam Türkiye” Projesi’nin 5. ve son etabı Sakıp Sabancı Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinliklerle tamamlandı.

Mango Türkiye'de her yıl 15 mağaza açacak!

14 yaşında Türkiye'den İspanya'ya göç eden İSAK ANDIC ERMAY, 17 yaşında kendi işini yapmaya başladı. 1984 yılında da Mango'yu kurdu

Türkiye Finans'ta konut kredi faizi yüzde 0.67'ye düştü

Türkiye Finans, konut, iş yeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kar oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

SAK Consultants türkiye yatırımları Haberi

SAK Consultants türkiye yatırımları


Suudi Arabistan merkezli SAK Consultants'ın Yönetim Kurulu Başkanı Solaiman El Khereiji yaptığı açıklamadaTürkiye'de tarım, sağlık ve konaklama alanında bir dizi yatırım üzerinde çalıştıklarını; ortaklık ve işbirlikleri için görüşmeler yürüttüklerini belirtti.

Yatırımlar için 100 milyon dolarlık bütçeleri bulunduğunu dile getiren SAK Consultants’ın Yönetim Kurulu Başkanı Solaiman El Khereiji, yatırımları Türk, Suudi ya da uluslararası ortaklıklar yoluyla yapmak istediklerini; bu nedenle projelerin toplam yatırım tutarının çok daha yüksek olabileceğini söyledi.

SAK Consultants, Suudi Arabistan merkezli Elkhereiji Group bünyesinde faaliyet gösteriyor. Elkhereiji Group’un gayrimenkul, finans, sigorta, kimya sanayi, petrokimya, çimento ve gıda gibi alanlarda yatırımları mevcut.

El Khereiji Reuters ile yaptığı söyleşide  “Tarım, sağlık ve konaklama alanında yatırım planlarımız var. Özellikle tarım ve gıda, Suudi hükümetinin yatırımları desteklediği bir alan. Suudi Arabistan gıda ürünlerinin yaklaşık...