28 / 04 / 2024

Sakarya 2015 planları

Sakarya 2015 planları

CHP Milletvekili Engin Özkoç, ilimizde turizm potansiyelinin değerlendirilemediğini belirterek, “Biz Sakarya’yı bir turizm kenti yapacağız. Özel bir eylem planı uygulayacağız” dedi.

Sakarya Erenler'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Sakarya Erenler Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda kentsel dönüşüm için imar planlarına onay verildi.

Çeşme Sakarya Mahallesi'nin imar planları yargıda! 

İzmir Çeşme Belediyesi, Sakarya Mahallesi'nde imar planlarında 'ticaret-turizm-konut' olarak işli olan yaklaşık 5 bin metrekare taşınmazı meclis kararıyla 'belediye hizmet alanı' olarak değiştirdi. Söz konusu imar planları yargıya taşındı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Sakarya'da ev ve arsa için 5 yıl arayla aynı teklif verildi!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ve arsaları organize sanayi bölgesinde kalan Engin ailesine 2015 yılına 107 bin TL teklif edilmişti. Teklifi kabul etmeyen aileye 5 yıl aradan sonra aynı tutar teklif edildi. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Sakarya'da 7 mahallenin imar planları bir ay askıda!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından, Adapazarı’nın Süleymanbey, Köprübaşı, Karaköy, Rüstemler, Taşlık, Çökekler ve Göktepe Mahallelerin kırsal alan sınırlarına yönelik imar planı kararı onaylandı...

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Serdivan Çevre Yolu'nun imar planları onaylandı!

Sakarya Büyükşehir Eylül Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda Serdivan Çevre Yolu projesi için hazırlanan imar planları da oy birliğiyle kabul edildi.

Sakarya'da yeni imar planları kabul edildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nı dün gerçekleştirdi. İlave 13 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda 58 gündem karara bağlandı.

Sakarya'da imar planları değişecek!

Sakarya Büyükşehir Meclisi bugün toplanıyor. Meclis tarafından yapılacak olan toplantıda Sakarya'nın imar planlarında değişiklik yapılacak. 

Sakarya'nın ulaşım projesi mecliste!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin imar planları görüşülecek.

Sakarya Büyükşehir Meclisi bugün toplanıyor!

Sakarya Büyükşehir Meclisi 14 Kasım Pazartesi günü toplanacak. Meclis üyeleri aralarında uygulama ve revizyon imar planları, imar tadilatları ve ilçe belediyelerinden oturuma gelecek 65 maddeyi karara bağlayacak. Toplantı saat 14.00’da başlayacak.

Sakarya Karapürçek İmam Hatip Ortaokulu tamamlandı!

Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde 2015 yılında inşasına başlanan İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaat çalışmaları tamamlandı.

Sakarya 2015 planları Haberi

Sakarya 2015 planları

Nilüfer Şenlikleri’ne katıldı. Sakarya’nın turizm potansiyelinin kullanılamadığını dile getiren Özkoç, “Dünyanın en büyük longozlarından biri burada, Sapanca Gölü, ormanı, yaylası, denizi, kaplıcası, tarihi. Kentin her türlü güzelliği, zenginliği var, turisti yok. Turist sayısı, 5 yılda yarı yarıya azaldı. Biz Sakarya’yı bir turizm kenti yapacağız. Özel bir eylem planı uygulayacağız” diye konuştu.


EYLEM PLANI

‘Akılcı bir turizm planlamasıyla turist sayısı hızla arttıracağız’ diye konuşan Özkoç, “Öncelikle tarafların katılımıyla bir tanıtım stratejisi hazırlayacak, kentin doğal zenginliği, tarihi derinliğini açığa çıkaracağız. Sektörel teşviklerle de yatırımları canlandıracağız. Ekolojik turizm, kırsal, spor, sağlık, sosyal etkinlik, kongre ve fuar içerikli turizm yatırımlarını vergi indirimleri ve hibeler yoluyla destekleyeceğiz” dedi.



Sakarya Yeni...