30 / 04 / 2024

Sakarya 2016 projeleri

Sakarya 2016 projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi eliyle 16 ilçede devam eden proje çalışmalarını değerlendirdi. Toçoğlu Sakarya'daki 39 projenin Eylül'de hizmete alınacağını açıkladı...

Sakarya’nın tüm caddelerinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da her alanda yaşanan değişim ve dönüşüme şehrin deforme olan yollarının gölge düşürmesine müsaade edemezdik. 16 ilçemizde, Sakarya’nın tüm caddelerinde dönüşüm başlıyor" dedi

Sakarya'daki eski bekçi kulübesi iletişim merkezi olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde yeni bir dönüşüm çalışması daha başlatıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Atıl durumdaki geçit bekçisi eski kulübesinde dönüşüm çalışması başlattık'' dedi.

Sakarya'ya yeni yaşam alanları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gün içerisindeki kabul programları kapsamında şehir içi ve dışından gelen birçok misafiri Büyükşehir Belediyesi’nde ağırladı.

Sakarya Pamukova'ya yeni yaşam alanı inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukovalılara müjdeyi verdi. Toçoğlu, “Pamukova Bayraktepe alanındaki 30 bin metrekarelik alanda yeni bir yaşam alanı inşa edeceğiz.

Ali Oktar Sakarya projelerini anlattı!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, 16 ilçenin tamamında sürdürülen proje çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Oktar, Büyükşehir’in çalışmalarını ‘her yeni gün yeni bir proje’ olarak özetledi.

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya yatırım müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Adapazarı ilçe merkezindeki ana yolları yenileyeceğiz. Asfalt sorununu çözeceğiz. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte yol çalışması başlatacağız” dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Sakarya'ya 2 müjde!

Bir dizi programa katılmak üzere Sakarya’ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti, Eroğlu Sakarya'ya iki müjde verdi...

Sakarya'ya 1.3 milyarlık altyapı yatırımı yapılacak!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Altyapı ve içmesuyu konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah 2023 yılına kadar Sakarya’ya bir milyar 364 milyonluk yatırım yapacağız” dedi.

Sakarya'da 2016 yeni projelerin yılı olacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 2016 Yılı Eylem Planını açıklamasının ardından değerlendirmelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız, şehrimiz için çok önemli projelerimiz var" dedi

Sakarya'ya 101 milyon TL'lik yatırım!

Yarın gerçekleştirilecek Toplu Temel Atma Töreni ile 101 milyon liralık projede çalışmaların başlatılacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi; bu şehri tanıyoruz, ihtiyaçlarını biliyoruz" dedi

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Sakarya'nın yeni köprüsü 15 gün sonra açılacak!

2016’da yıktırılan Karasu Tepetarla-Adatepe arasındaki Sakarya Köprüsü’nün yerine yeni inşa edilen köprüde sona gelindi. Köprünün 15 gün sonra hizmete açılması bekleniyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Sakarya Yenikent'e yeni yaşam alanı geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yılın ilk projeleri ve kamuoyuna daha önce açıklanan bazı yatırımlarla ilgili devam eden süreçlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya'nın caddeleri yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2016 yılı asfalt çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya'da 2017'ye büyük projeler damga vuracak!

2016 yılını ‘hizmet yılı’ olarak tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yıl hedefine ilişkin, “Bizim için başarı projelerin daima üstüne yenilerini koymaktan geçer." dedi

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Halk GYO Sakarya Adapazarı Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Sakarya Adapazarı Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Sakarya Taraklı'da teslimler başlıyor!

Sakarya Taraklı 96 adet konut projesi dahilinde sözleşme imzalayan konut hak sahibi teslim işlemleri; 01 - 09 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Sakarya 2016 projeleri Haberi

Sakarya 2016 projeleri


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi eliyle 16 ilçede devam eden proje çalışmalarını değerlendirdi. İnşa çalışmaları süren projelerin bitiş tarihi olarak Eylül ayını işaret eren Başkan Toçoğlu, yeni yatırımlar için ihaleye çıkacaklarını ardından bu projelerde de inşa çalışmalarını başlatacaklarını aktardı. Toçoğlu, “Şuanda birçok ilçemizde ulaşım, çevre, spor, sosyal belediyecilik, altyapı ve içmesuyu başlıklarında projelerimiz mevcut. İnşallah tüm bu yatırımları Eylül ayında tamamlayacağız. Ayrıca bu süreçte yeni çalışmalar için ihaleye çıkacak ve kısa sürede inşaat çalışmalarını başlatacağız” diye konuştu.


Katlı Otopark Tamamlanıyor

Şehir merkezinde devam eden projeleri değerlendiren Başkan Toçoğlu, “İl Müftülük Binası’nın hemen yanında başlattığımız Katlı Otopark Projemizde çalışmalar aralıksız devam ediyor. 350 araç kapasitesine sahip olacak bu yatırımda kaba inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor. İnşallah bu projeyi Eylül ayında...