09 / 05 / 2024

Sakarya 2017 konut projesi

Sakarya 2017 konut projesi

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Sakarya’da konutta en fazla kazandıran ilçeler!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan Sakarya'da konut yatırımında en fazla kazandıran ilçeleri açıkladı. İşte o ilçeler...

Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatı!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçiliyor. Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Paye Sakarya'da konut fiyatları ne kadar? Paye Sakarya'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Sakarya'da konut ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan ticaret ve konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Kaliteli konut arayışındaki yatırımcıların tercihi o il oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre Türkiye’nin en çok iç göç alan 18. şehri olan Sakarya'da konut yatırımlarına talep yükseliyor. Yine verilen detaylara göre, Kaliteli konut arayışındaki yatırımcılar Sakarya'yı tercih etti.

TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili tüm ayrıntıları duyurdu. Peki, TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak? İşte detaylar…

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Sakarya'da konut dokunulmazlığını ihlal eden 6 kişi tutkandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde konut dokunulmazlığını ihlal ettiği iddia edilen 10 kişiden 6'sı tutuklandı. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu ile 4 ilde konut fiyatları arttı!

Kuzey Marmara Otoyolu, güzergahı üstündeki Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya‘da konut fiyatlarını artırıyor...

İşte Kanal İstanbul'un en fazla değerlendirdiği ilçe!

2017 konut fiyatları incelendiğinde ortaya ilginç bir tablo çıktı. Çılgın proje Kanal İstanbul ve 3. havalimanı ile İstanbul'un en fazla değerlenen ilçesi yüzde 50'lik artış ile Arnavutköy oldu.

2017 konut istatistikleri sektör için hangi mesajları veriyor?

2017 konut istatistiklerinin 2018'de yaratacağı etkileri değerlendiren Nazenin Proje Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan, Türkiye’nin bölgesinde her ne olursa olsun ülkenin her zaman cazibe merkezi olacağını söyledi..

Son 10 yılda konut satışları 3 katına çıktı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu 2017 konut satışlarını yorumladı. Kuzu  ''Son 10 yıllık döneme baktığımızda konut satışlarının 3 katına çıktığını görebiliriz'' dedi. 

İnşaat temsilcileri konut satış rakamlarını değerlendirdi!

TÜİK Kasım 2017 Konut Satış İstatistikleri açıklandı. Konuyla ilgili Okkalar İnşaat, Hasanoğlu İnşaat, Keleş İnşaat ve TESA Yapı'nın patronları yorumlarını paylaştı. 

Erzurum'da 10 ayda 7 bin konut satıldı!

TÜİK Ekim 2017 Konut Satışı iller dağılımını açıkladı. Erzurum’da Ekim ayında 797, yılın on aylık kesitinde ise 7 bin 86 konut satışı yapıldı. 

Sakarya 2017 konut projesi Haberi

Sakarya 2017 konut projesi

Yüzlerce kzşiye istihdam imkanı da sağlayacak olan Serpan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. 52 bin metrekare alan üzerine kurulacak 54. Cadde’de yeraltında bin 500 araçlık kapalı otopark da yer alacak. Kapalı otopark bu özelliğiyle, Sakarya’nın en fazla araç kapasiteli ve en büyük kapalı otoparkı unvanına sahip olacak. Çalışmalar hakkında bilgi veren Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 54. Caddenin her açıdan Serpan’ın yeni cazibe merkezi olacağını belirterek, çarşı konsepti ile hayata geçirilecek projede geleneksel ve modern mimarinin birlikte yer alacağını...