29 / 04 / 2024

sakarya 270 milyonluk kredi

sakarya 270 milyonluk kredi

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, SASKİ'ye şehir genelindeki alt yapı yatırımları için 270 Milyon TL'lik kredi yetkisi verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin deprem kredisi iptali mecliste kabul edildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin 1999 deprem sonrası Avrupa Yatırım Bankası’ndan kullandığı kredinin kalan 270 Milyon TL’lik kısmının iptali TBMM’de kabul edildi.

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 145 milyonluk yatırım!

Sakarya'nın Taraklı ve Geyve ilçelerinde 33 mahalleyi daha sağlıklı su buluşturacak 145 milyonluk projenin kaynak töreni gerçekleştirildi.

Sakarya'daki 45 milyonluk yatırımın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Geyve’nin 33 mahallesine 45 milyon liralık dev bir yatırım yapıyoruz, bu yatırımın temelini 12 Nisan'da atacağız." dedi.

Sakarya'daki 1 milyar 542 milyonluk 118 proje açıldı!

Sakarya'daki toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz bugün de Sakarya’ya eli boş gelmedik. Toplam yatırım bedeli 1 milyar 542 milyon olan 118 projenin toplu açılışını gerçekleştirmiş oluyoruz” dedi.

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 35 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı, toplantıda Geyve ve Taraklı yatırımları masaya yatırıldı.

Sakarya'daki 384 milyonluk 43 proje açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu 16 Mart Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı toplu açılış töreninde Büyükşehir Belediyesi’nin 384 Milyon TL değerindeki 43 projesinin açılacağını belirtti.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karapürçek’i sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların başlayacağının müjdesini verdi

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sakarya Sun Garden'da fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor!

Toplam 33 adet daireden meydana gelen Sakarya Sun Garden'da fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.

Sakarya'nın altyapısına 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Ferizli ve Söğütlü ilçelerini sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların aralıksız sürdüğünü dile getirdi.

Sakarya'ya 10 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya Kocaali'ye 100 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaali’de devam eden yağmursuyu çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Sakarya'ya 46 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Ferizli İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen 31. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Toplantıda Sakarya Büyükşehir'in yeni hedefleri de açıklandı...

sakarya 270 milyonluk kredi Haberi

sakarya 270 milyonluk kredi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen oturumda meclis üyeleri ilave 2 madde ile 72 gündemi karara bağladı. Büyükşehir Meclisi ayrıca Ağustos ayında meclisin tatile girmesini de oy birliği ile kabul etti. 


270 Milyonluk Yatırım 

Meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edilen 21 madde kapsamında SASKİ, şehir genelindeki alt yapı yatırımları için 270 Milyon TL'lik kredi yetkisi aldı. Konu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'da sağlam altyapı sorunsuz içmesuyu hedefiyle çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. 


Türkiye'ye Örnek Olacak 

Başkan Zeki Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; "Bugün Büyükşehir Meclisi'nde toplam değeri 270 Milyon TL olan altyapı ve içmesuyu yatırımları için kredi talebi alındı. Bu kapsamda Akyazı, Kaynarca,...