05 / 10 / 2024

Sakarya AFA devri

Sakarya AFA devri

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi 19 Eylül Pazartesi günü toplanıyor. Meclis toplantısında şehrin merakla beklediği Kongre Merkezi için AFA’nın Büyükşehir Belediyesi’ne devri görüşülecek.

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Sakarya Kongre Merkezi için yıkımlar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin merakla beklediği marka proje ‘Kongre Merkezi’ için Ahmet Faik Abasıyanık (AFA) Kültür Merkezi’nde yıkım çalışmalarının başladığını duyurdu.

Sakarya'daki AFA devredildikten sonra yıkılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi 19 Eylül Pazartesi günü toplanıyor. Meclis toplantısında şehrin merakla beklediği Kongre Merkezi için AFA’nın Büyükşehir Belediyesi’ne devri görüşülecek.

Sakarya Kongre Merkezi için büyük adım!

Sakarya Büyükşehir Meclisi 19 Eylül Pazartesi günü toplanıyor. Meclis toplantısında şehrin merakla beklediği Kongre Merkezi için AFA’nın Büyükşehir Belediyesi’ne devri görüşülecek.

AFA Kültür Merkezi, Sakarya Belediyesi'ne devredildi!

Başkan Toçoğlu, “AFA’nın Büyükşehir Belediyesi’ne devri gerçekleştirildi. Yeni projemiz hazır” dedi. Öte yandan projenin mimarlığını Melike Altınışık’ın üstlendiği öğrenildi.

Sakarya Kongre Merkezi için geri sayım başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Kongre Merkezi için geri sayım başladı. Projenin ayrıntılarını paylaşan Toçoğlu, AFA’nın yıkılarak yeni merkezin mevcut alana bina edileceğini müjdeledi.

Sakarya Erenler'de kamyon ve tır parkı inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir için önemli bir çalışmaya daha imza atıyor, Erenler’de bulunan Kamyoncular Garajı’nın yerine 1’inci OSB’nin giriş kapısının tam karşısında yeni bir kamyon ve tır parkı inşa ediyor

Türk Traktör, Sakarya'daki arazisine yatırım için hazırlanıyor!

TürkTraktör Yönetim Kurulu, Sakarya yatırımı ile ilgili tüm prosedürlerin takibi için şirket yönetimine yetki verdi

Erdoğan Bayraktar yarın Sakarya Korucuk açılış töreninde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar yarın Sakarya Korucuk Duble yolu, Rekreasyon projesi 3. etap ve Korucuk Parkı'nın açılış töreninde olacak...

Sakarya'da 3 kuşaktır çözülemeyen arazi davası!

Sakarya'da 5 köyü etkileyen arazi sorunu, 3 kuşaktır çözülemiyor. Yıllardır ekip biçmelerine rağmen yaşadıkları topraklarda işgalci durumuna düşen binlerce köylü, 96 yıldır süren davanın bir an önce sonuçlanmasını bekliyor...

Sakarya'da 39 dükkan icradan satılık!

Sakarya Adapazarı Semerciler mahallesinde yer alan 39 dükkan Sakarya 2. İcra Müdrülüğü tarafından satılıyor...

Yeşil Vadi 3 Sakarya'da 49 bin 500 liraya!

Ekşioğlu İnşaat'ın Sakarya'da yaşama geçirdiği Yeşil Vadi 3 projesinde fiyatlar 49 bin 500 liradan başlıyor

Yeşil GYO Sakarya'da 7 milyon 850 bin TL'ye 4 parsel aldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya-Arifiye'de yer alan 81.900,16 metrekare yüzölçümlü 4 adet parseli 7 milyon 850 bin TL'ye satın aldı

Sakarya AFA devri Haberi

Sakarya AFA devri

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi 19 Eylül Pazartesi günü toplanıyor. Meclis toplantısında şehrin merakla beklediği Kongre Merkezi için AFA’nın Büyükşehir Belediyesi’ne devri görüşülecek. Devrin gerçekleşmesinin ardından ise AFA’nın kısa süre içerisinde yıkılması bekleniyor. Ayrıca Yeni Camii Bulvarı ve Demokrasi Meydanı’nında yapılacak isim değişiklikleri de meclis üyelerinin oylarına sunulacak.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 19 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda, saat 14.00’da başlayacak oturumda 82 gündem maddesi meclis üyelerinin oylarına sunulacak. Ahmet Faik Abasıyanık (AFA) Kültür Merkezi’nin Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisinin görüşüleceği toplantıda; Yeni Camii Bulvarı’nın isminin ’15 Temmuz Bulvarı’ ve Kent Meydanı’nın da ‘Demokrasi Meydanı’ olarak değiştirilmesi meclis üyelerinin oylarına sunulacak.


“AFA’nın Devri Gerçekleşiyor”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun kısa süre önce şehre müjdesini verdiği Kongre Merkezi...