05 / 10 / 2024

sakarya afa yıkılacak mı

sakarya afa yıkılacak mı

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi 19 Eylül Pazartesi günü toplanıyor. Meclis toplantısında şehrin merakla beklediği Kongre Merkezi için AFA’nın Büyükşehir Belediyesi’ne devri görüşülecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Antalya'da 260 kaçak yapı daha yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkım için Antalya'daki belediyelere yazı gönderildi. Yıkımı yapılan 221 kaçak yapının ardından, 260 yapı daha yıkılacak...

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde imar planı değişikleri gündeme alınacak!

Sakarya Büyükşehir Meclisi 9 Aralık Pazartesi günü toplanacak. Toplantıda imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 54 maddelik gündem değerlendirilecek...

Sakarya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 1 milyar 430 milyon TL!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, “2020 yılı bütçemiz 1 milyar 430 milyon TL olarak belirlendi. Şehrimize hayırlı olsun” dedi. 

İzmir Karaburun'da sit alanına yapılan inşaat yarın yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla, İzmir Karaburun'da birinci derece doğal sit alanında Karaburun Belediyesinin mühürlemesine rağmen inşaatı devam eden yapının Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi, inşaat yarın yıkılacak.

İstanbul depreminde 48 bin bina yıkılacak!

İstanbul Deprem Çalıştayı’nda İstanbul depreminde 48 bin binanın yıkılacağı ve yıkılacak binalar için önlem alınması gerektiği belirtildi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Yozgat'ta kent siluetini bozan iki bina yıkılacak!

Yozgat Eski Belediye Hizmet Binası ve Eski Hükümet Konağı'nın yıkılması için çalışmalara başlandı. Şehir merkezinde çirkin görüntüye neden olan iki riskli bina yıkılacak.

Sakarya Büyükşehir, şehir estetiği için kolları sıvadı!

Haziran ayına ilişkin değerlendirmeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Öncelikle şehir estetiğine katkı sunacak olan çalışmalar için kollarımızı sıvadık" dedi.

Sakarya Büyükşehir Mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda şehirde hayata geçirilecek olan yeni projeler de masaya yatırıldı.

Tarihi Erenköy Kız Anadolu Lisesi yıkılacak!

Deprem riski taşıdığı bulunan Erenköy Kız Anadolu Lisesi yaz tatilinde yıkılacak. Yeni okulun 16 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde yatay mimari vurgusu!

Seçimlerin ardından yeni dönemin ilk Meclisi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin başkanlığında yapıldı. Toplantıda yatay mimari vurgusu yapıldı.

Malatya'da depremde hasar gören 157 bina yıkılacak!

Malatya'nın Arguvan ve Hekimhan ilçelerinde meydana gelen, büyüklükleri 3.0 ile 4.5 arasında değişen depremlerde ağır hasar gören 157 bina yıkılacak.

sakarya afa yıkılacak mı Haberi

sakarya afa yıkılacak mı

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi 19 Eylül Pazartesi günü toplanıyor. Meclis toplantısında şehrin merakla beklediği Kongre Merkezi için AFA’nın Büyükşehir Belediyesi’ne devri görüşülecek. Devrin gerçekleşmesinin ardından ise AFA’nın kısa süre içerisinde yıkılması bekleniyor. Ayrıca Yeni Camii Bulvarı ve Demokrasi Meydanı’nında yapılacak isim değişiklikleri de meclis üyelerinin oylarına sunulacak.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 19 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda, saat 14.00’da başlayacak oturumda 82 gündem maddesi meclis üyelerinin oylarına sunulacak. Ahmet Faik Abasıyanık (AFA) Kültür Merkezi’nin Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisinin görüşüleceği toplantıda; Yeni Camii Bulvarı’nın isminin ’15 Temmuz Bulvarı’ ve Kent Meydanı’nın da ‘Demokrasi Meydanı’ olarak değiştirilmesi meclis üyelerinin oylarına sunulacak.


“AFA’nın Devri Gerçekleşiyor”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun kısa süre önce şehre müjdesini verdiği Kongre Merkezi...