03 / 05 / 2024

sakarya afet eğitim merkezi

sakarya afet eğitim merkezi

Sakarya'da Marmara Depremi'nde yıkılan Camili, Karaman ve Korucuk mahalleleri yeniden yerleşim yeri oldu. Yeni yerleşim yerine sosyal donatı alanları da eklendi. 

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Milli Eğitim Bakanlığı afet bölgesindeki binaları eğitime hazırlamak için sahada!

Milli Eğitim Bakanlığı uzman ekipleri ve öğretmenler, Giresun'da selden etkilenen okulları yeni eğitim yılına hazırlamak amacıyla sahada çalışıyor.

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı!

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

Sakarya Afet Merkezi’ndeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısında yer alan iş yerleri 25 Ocak 2018'de ihaleye çıkacak.

SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yeni otopark!

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kazandırılacak olan otoparkta çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısında inşa edilen şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi’nde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Sakarya Geçici Eğitim Merkezi açılıyor!

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile birlikte Karaman’da inşa edilen okul projesinde incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Geçici Eğitim Merkezimiz yeni eğitim öğretim döneminde hizmete başlıyor." dedi.

Altınova Hastanesi’nin adı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu!

Sakarya'da kapatılan Altınova Hastanesi’nin adı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirildi.

Anka Eğitim Kurumları Sakarya'da ortaokul açacak!

Profesör Dr. Murat Tosun'un, eğitim politikaları ve geleceğini şekillendirdiği Anka Eğitim Kurumları Ortaokul 5.6.7 ve 8. sınıflar için, Ortaokulu Şehrin en güzide yerinde açıyor.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yeşil bina sökülüyor!

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde bulunan yeşil binanın sökümüne başlandı.Depremin ardından Kızılhaç tarafından çelik konstrüksiyon olarak yaptırılan binanın Toyota Hastanesi’nin yan tarafına yerleştirileceği öğrenildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına afet eğitimi verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına birey ve aileler için afet bilinci eğitimi verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi afet eğitimi yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Sivil Savunma Uzmanı Mevlüt Şen tarafından ‘’Afet Durumunda Yapılması Gerekenler’’ konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Sakarya Erenler İmam Hatip Lisesi inşaatı yeni eğitim ve öğretim dönemine kadar tamamlanacak!

Sakarya Erenler İmam Hatip Lisesi’nin dış mimarisi ortaya çıkmaya başladı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İnşallah 32 derslikli İmam Hatip Lisemiz yeni eğitim ve öğretim dönemine yetişecek” dedi.

sakarya afet eğitim merkezi Haberi

sakarya afet eğitim merkezi

Marmara Depremi'nin üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen deprem, sel, yangın gibi her türlü afete karşı tedbirlerini artırmayı sürdüren Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Güneşler Mahallesi'ndeki 17 dönümlük alanda "Afet Eğitim Merkezi" kurulması için çalışıyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile iş birliği halinde projeyi hazırlayan belediye, bu eğitim merkezinde 7'den 70'e herkese eğitim vermeyi hedefliyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şöyle konuştu:
 
"Çok acılı günler yaşadık. Şehrimizin suyunu getirdik yok olan kanalizasyon şebekesi için çalıştık.Şehri daha güvenilir, daha emin olan bölgelere taşıma konusunda çalışma yaptık. O zamanlarda köy olarak geçen Camili, Karaman ve Korucuk mahallelerimize çok ciddi yerleşim oldu. İsmi de Yenikent. Yani yeni bir Sakarya kurulmuş oldu. Yeni yerleşim bölgesinde daha fazla sosyal donatı...