05 / 05 / 2024

sakarya akm ihalesine kimler teklif verdi

sakarya akm ihalesine kimler teklif verdi

BELPAŞ A.Ş. tarafından işletilen Adapazarı Kültür Merkezi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Açık arttırma usulü ile gerçekleşen ihalede son teklifi sunan 66.500 TL + KDV ile Sultanahmet Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi oldu

Sakarya Millet Bahçesi ihalesine 22 teklif!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’ya müjdesini verdiği Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Sakarya'nın ulaşımı için 12 yeni proje!

Sakarya Büyükşehir Belediye tarafından bölgede hizmete alınacak 12 yeni ulaşım projesi AKM’de gerçekleştirilen tanıtım programında anlatıldı.

Sakarya Hendek'e yeni yaşam alanı inşa ediliyor!

Hendek’e kazandırılacak yeni yaşam merkezi için 26 Ocak Perşembe günü yapım ihalesine çıkılacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrin dört bir yanına yeni yaşam alanları kazandırmak adına çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının ihalesi 17 Kasım'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek yeni hizmet binası için 17 Kasım Perşembe günü yapım ihalesine çıkılacağını belirtti.

Sakarya Tarihi Alicanlar Konağı restore edilecek!

Kısa süre içerisinde projemizde yapım ihalesine çıkacağız. Hayırlı olsun” dedi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Alicanlar Konağı’nda başlatılacak olan restorasyon çalışmalarında gelinen son noktayı açıkladı.

Sakarya Erenler Üstgeçit Projesi'nin ihalesi bugün!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Erenler ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nin ihalesine bugün çıkılacağını açıkladı.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi’nin ihalesine 3 teklif!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin ihalesi tamamlandı. İhaleye 3 firma teklif sundu...

Sakarya Yeni Hal Kompleksi 24 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun sebze ve meyve hali esnafına müjdesini verdiği yeni hal kompleksi için 24 Mart Perşembe günü yapım ihalesine çıkılıyor.

Sakarya Yeni Hal projesi ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Yeni Hal ihaleye çıkıyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu hal kompleksi yapım ihalesine 24 Mart Perşembe günü çıkacaklarını duyurdu.

Sakarya Uzunçarşı ihaleye çıkıyor!

Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde gelinen son aşama ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni bir sürece girildiğini açıkladı. Toçoğlu, “Kısa süre içerisinde Uzunçarşı’nın yapım ihalesine çıkıyoruz” dedi.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi ihale için gün sayıyor!

Afet Koordinasyon Merkezi’nin ihalesine kısa süre içerisinde çıkacaklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada gerçekleştirilecek ihalenin hemen ardından projede çalışmalarının başlatılacağını kaydetti.

Sakarya Caddesi Yenileme Projesi ihalesi 29 Ağustos'ta!

Sakarya Caddesi Yenileme Projesi’nin ihalesine 29 Ağustos Cuma günü çıkılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Caddemizin daha modern bir görünüme kavuşması için yaya yolu ve çevre düzenleme çalışmasını hemen hayata geçireceğiz” dedi.

Sakarya AKM 9 Temmuz'da tekrar ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ A.Ş., Adapazarı Kültür Merkezi'nin 118 aylığına kiralanması için 9 Temmuz Çarşamba günü, saat 14.30 ’da tekrar ihaleye çıkıyor.

sakarya akm ihalesine kimler teklif verdi Haberi

sakarya akm ihalesine kimler teklif verdi


Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ A.Ş. tarafından işletilen Adapazarı Kültür Merkezi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Açık arttırma usulü ile gerçekleşen ihalede son teklifi sunan 66.500 TL + KDV ile Sultanahmet Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi oldu. Kesin sonuçlar, ihale komisyonunun incelemelerinin ardından kamuoyuna ilan edilecek.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi BELPAŞ A.Ş. tarafından işletilen AKM’nin 118 aylığına kiralanması için düzenlenen ihale BELPAŞ Genel Müdürlüğü’nde yapıldı. BELPAŞ Genel Müdürü Nihat Seymen’in komisyon başkanlığını yaptığı ihalede iki firmanın teklifinin gerekli ihale şartlarına uygunluğu tespit edildi. İlk tekliflerde Sultanahmet Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi komisyona 52.500 TL + KDV’lik telif sunarken, Euro İntem Fast Food Turizm Müşavirlik İnşaat Tekstil İthalat İhracat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ise komisyona 43.215 TL + KDV’lik teklif sundu. Daha...