09 / 05 / 2024

Sakarya AKOM eczane

Sakarya AKOM eczane

Sakarya Büyükşehir Meclisi’nde şehrin ilk AKOM’unda yer alacağı duyurulan 28 adet eczanenin satışa çıkarılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na yetki verildi.

Sakarya AKOM'da yer alan iş yerlerinin ihalesi yapıldı!

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde yer alan iş yerlerinin satış ihalesi gerçekleştirildi. 

Sakarya AKOM'daki iş yerlerinin ihalesi 25 Ocak'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Afet Koordinasyon Merkezi’nde bulunan iş yerlerinin ihalesi 25 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Sakarya Akom binası hizmete girdi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yerel ve ulusal basın mensupları ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan yeni itfaiye binası ve Afet Koordinasyon Merkezi projelerini inceledi.

Sakarya AKOM projesinin yüzde 75’i tamamlandı!

AKOM ve eczanelerin yer aldığı projede gelinen son noktayı açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “AKOM projesinin yüzde 75’lik kısmını tamamladık" dedi.

Sakarya AKOM'daki 28 iş yerinin ihalesi gerçekleşti!

AKOM Projesi’nde yer alan eczanelerin satış ihalesi gerçekleştirildi. Sakarya Büyükşehir Genel Sekreteri İbrahim, "İhaleye katılım sağlayan isteklilere teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

Sakarya AKOM'daki 28 iş yerinin ihalesi 12 Mayıs'ta!

AKOM Projesi’nde yer alan 28 adet iş yeri için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkılacak. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, ihale şartnamelerinin Büyükşehir Belediyesi’nden temin edilebileceği kaydedildi.

Sakarya AKOM işyeri ihalesi için başvurular başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi, AKOM’un alt katında bulunan dükkanlar için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacak. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, isteklilerin bugünden itibaren ihale şartnamelerini Büyükşehir Belediyesi’nden temin edebileceği belirtildi.

Sakarya AKOM'daki 28 iş yeri 12 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Afet Koordinasyon Merkezi projesi içerisinde yer alan 28 adet iş yeri için 12 Nisan Salı günü ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

Sakarya AKOM'daki 28 dükkan satışa çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Meclisi’nde şehrin ilk AKOM’unda yer alacağı duyurulan 28 adet eczanenin satışa çıkarılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na yetki verildi.

Sakarya AKOM inşaat çalışmaları ne durumda?

Toçoğlu, "Bilindiği üzere geride bıraktığımız yılın son çeyreğinde toplam değeri 101 milyon lira olan birbirinden önemli yatırımların temelini atmıştık. Afet Koordinasyon Merkezimiz de bu projeler arasında yer alıyordu. " dedi.

Sakarya Büyükşehir’den afet yönetim altyapısına katkı!

AKOM’da devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Olası bir afet durumunda planlama ve koordinasyon Afet Koordinasyon Merkezimizden sağlanacak.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi 2016'da tamamlanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Afet Koordinasyon Merkezi’nde (AKOM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya AKOM ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacağı açıklanan AKOM Binasının ihalesi gerçekleştirildi. Ören, “Projemizin şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İhalemize 2 firma teklif sundu. " dedi.

Sakarya AKOM eczane Haberi

Sakarya AKOM eczane


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı’nda önemli bir gündem maddesi de karara bağlandı. Oturumda görüşülen 72. madde kapsamında şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi’nde yer alacağı duyurulan 28 adet eczanenin satışa çıkarılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve belediye encümenine yetki verildi. Adapazarı Güllük Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden AKOM projesinde yer alan eczanelerin satışından Büyükşehir’in kasasına önemli bir gelir elde edilecek.


Önemli Bir Gelir

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, mecliste görüşülen madde kapsamında her bir eczane için ayrı olarak ihaleye çıkılacağını ifade etti. Toçoğlu isteyen herkesin ihaleye katılabileceğini de belirtirken, 52 metrekare olarak planlanan dükkânların iç dekorasyonunun dükkan sahiplerine ait olacağını söyledi. Toçoğlu 28 adet eczanenin satışından elde edilecek gelir ile yeni yatırımları da şehirle buluşturacaklarını vurguladı.



Sakarya Büyükşehir...