03 / 05 / 2024

Sakarya Bahçelievler Meydanı ne zaman tamamlanacak

Sakarya Bahçelievler Meydanı ne zaman tamamlanacak

Serdivan Belediyesi’nin Bahçelievler Mahallesi Güvercin Sokak’ta yapımına başladığı meydan projesi adım adım tamamlanıyor.Kazı işlemlerinin bitirilerek zemin dolgusu yapılan meydanda beton serme işlemlerinin de büyük ölçüde tamamlandığı belirtildi.

Bahçelievler Şirinevler Meydan Düzenleme Projesi imar planı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Şirinevler Meydan Düzenleme Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Nef Bahçelievler güncel fiyat listesi 2017!

Timur Gayrimenkul tarafından Bahçelievler'de eski Real Meydan AVM'nin yerine yükselen Nef Bahçelievler'de teslimler 2019 yılının Ağustos ayında yapılacak..

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılan Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 mağazadan meydana geliyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Nef Bahçelievler projesi ödeme planı!

İstanbul Bahçelievler’de ,Real Meydan AVM’nin arazisinde inşa edilen Nef Bahçelievler projesi 1.023 adet daire ve 14 dükkandan meydana geliyor. Nef Bahçelievler projesi ödeme planı...

Bahçelievler Nef ev fiyatları!

Bahçelievler Nef ev fiyatları 590 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nef Bahçelievler projesi Real Meydan AVM'nin yerine yapılıyor...

Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta!

Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul işbirliğiyle Real Merter Meydan AVM'nin yerine inşa edilecek olan Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta olacak.

Nef Bahçelievler proje alanı!

Nef Bahçelievler projesi Merter Meydan AVM'nin olduğu alana yapılacak. Nef Bahçelievler projesinde 1000'den fazla konut olacak...

Nef Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılacak olan Nef Bahçelievler projesi için ön talepler toplanıyor. Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul işbirliğiyle yapılacak olan Nef Bahçelievler projesinde 1000'in üzerinde konut olacak...

Sakarya Bahçelievler'deki Mahalle Meydanı tamamlandı!

Serdivan Bahçelievler Güvercin Sokak’ta yapımı tamamlanan Mahalle Meydanı, 16 Ekim Cuma günü düzenlenecek açılış programıyla hizmete giriyor.

Mes Turkuaz Bahçelievler projesinde ön talep zamanı!

Mes Turkuaz İnşaat, Merter Meydan AVM'nin otoparkına konut projesi inşa edecek. Metro Properties ile işbirliği içinde yükselen Mes Turkuaz Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor.

Sakarya Bahçelievler Meydanı projesi tamamlanıyor!

Serdivan Bahçelievler Mahallesi Güvercin Sokak’ta yapımına başladığı meydan projesi adım adım tamamlanıyor. Bordür çalışmaları da tamamlanan Meydan projesinin bitirilmesi ile birlikte mahalle sakinlerinin yeni buluşma noktası olacak.

Sakarya Bahçelievler Mahalle Muhtarlığı’nın binası tamamlandı!

Serdivan Belediyesi’nin Bahçelievler Mahallesi Güvercin Sokak’ta yapımına başladığı meydan projesi adım adım tamamlanıyor.Kazı işlemlerinin bitirilerek zemin dolgusu yapılan meydanda beton serme işlemlerinin de büyük ölçüde tamamlandığı belirtildi.

Sakarya Bahçelievler Meydan projesinde sona gelindi!

Serdivan Belediyesi’nin Bahçelievler Mahallesi Güvercin Sokak’ta yapımına başladığı meydan projesi adım adım tamamlanıyor. Kazı işlemlerinin bitirilerek zemin dolgusu yapılan meydanda beton serme işlemlerinin de büyük ölçüde tamamlandığı belirtildi.

Sakarya Bahçelievler Meydanı ne zaman tamamlanacak Haberi

Sakarya Bahçelievler Meydanı ne zaman tamamlanacak

Serpan Belediyesi’nin Bahçelievler Mahallesi Güvercin Sokak’ta yapımına başladığı meydan projesi adım adım tamamlanıyor.


Kazı işlemlerinin bitirilerek zemin dolgusu yapılan meydanda beton serme işlemlerinin de büyük ölçüde tamamlandığı belirtildi. Çalışmalar ile birlikte ayrıca yürüyüş yolları da kauçuk serimi için hazır hale getirildi. Proje kapsamında yeni yerinde hizmet verecek olan Bahçelievler Mahalle Muhtarlığı’nın binası da tamamlandı. Bordür çalışmaları da tamamlanan Bahçelievler Meydanı projenin bitirilmesi ile birlikte mahalle sakinlerinin yeni buluşma noktası...