06 / 05 / 2024

Sakarya Caddesi ihalesi ne zaman

Sakarya Caddesi ihalesi ne zaman

"Sakarya Caddesi'nin yenilenmesi için 29 Ağustos'ta ihaleye çıkıyoruz." diyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yerel seçimler öncesinde bölge esnafının talep ettiği Sakarya Caddesi yenileme çalışmalarının başlatıldığını müjdeledi,

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı'nın Sakarya'da inşa edilecek olan Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklif Mustafa Ekşi İnşaat + ATR Yapı tarafından verildi.

Sakarya Kocaali 403 konut ihalesi bugün!

Sakarya İli Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi 2. Etap 403 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Sakarya Adapazarı 159 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi Alandüzü Mahallesi 159 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sakarya Tramvayı'nın ihalesi ertelendi!

Sakarya’da Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında inşa edilecek tramvay hattının yapım ihalesi koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi…

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan 216 iş yeri ihalesi 25 Haziran'da!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyerinin yapım işi ihalesi 6 milyon 393 bin 900 TL'ye gerçekleşecek.

Sakarya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sakarya İli Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi'nin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Sakarya Karaman Park'ın ihalesi tamam!   

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Karaman’da hayata geçireceği yeni yaşam alanının ihalesi yapıldı.

Sakarya AKOM'da yer alan iş yerlerinin ihalesi yapıldı!

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde yer alan iş yerlerinin satış ihalesi gerçekleştirildi. 

Sakarya AKOM'daki iş yerlerinin ihalesi 25 Ocak'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Afet Koordinasyon Merkezi’nde bulunan iş yerlerinin ihalesi 25 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Sakarya Spor Salonu'nun yenileme ihalesi 15 Eylül'de!

Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı’nın maçlarını oynayacağı 5 bin kişilik Sakarya Spor Salonu’nun yenileme ihalesi 15 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Sakarya Caddesi ihalesi ne zaman Haberi

Sakarya Caddesi ihalesi ne zaman

 Yerel seçimler öncesinde bölge esnafının talep ettiği Sakarya Caddesi yenileme çalışmalarının başlatıldığını müjdeleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Sakarya Caddesi'nin yenilenmesi için 29 Ağustos'ta ihaleye çıkıyoruz. Projemiz kapsamında caddemizi kaldırım, peyzaj ve ışıklandırma sistemi ile daha yeni ve modern bir görünüme kavuşturacağız. Bölge esnafımıza ve şehrimize hayırlı olsun" dedi. Toçoğlu, seçimlerden önce kamuoyu ile paylaşılan bir projede daha çalışmaların başlatıldığını müjdeledi. Bölge esnafından gelen talepler doğrultusunda Sakarya Caddesi'nde kapsamlı bir kentsel tasarım projesinin hayata geçirileceğini duyuran Başkan Toçoğlu, 29 Ağustos Cuma günü ihaleye çıkılacağını ifade etti. Toçoğlu, Seçimlerden önce Sakarya Caddesi esnafımızla bir araya gelmiş, esnafımızdan gelen talepler doğrultusunda güzelleştirme çalışmalarının hayata geçirileceğini ifade etmiştik. Hamdolsun hemşerilerimize verdiğimiz bir sözü daha yerine getiriyoruz." dedi. 


ÖRNEK ÇALIŞMA

 Başkan Toçoğlu, "Atatürk Bulvarı,...