30 / 04 / 2024

sakarya caddesi yenileniyor mu

sakarya caddesi yenileniyor mu

Başkan Toçoğlu, “Bölge esnafına, hemşerilerimize ve şehrimize hayırlı olsun. İhalenin ardından caddemizin daha modern bir görünüme kavuşması için yaya yolu ve çevre düzenleme çalışmasını hemen hayata geçireceğiz” dedi.

Sakarya Caddesi Yenileme Projesi ihalesi 29 Ağustos'ta!

Sakarya Caddesi Yenileme Projesi’nin ihalesine 29 Ağustos Cuma günü çıkılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Caddemizin daha modern bir görünüme kavuşması için yaya yolu ve çevre düzenleme çalışmasını hemen hayata geçireceğiz” dedi.

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Sakarya Aksoğanlar Pasajı yenileniyor!

Geçtiğimiz günlerde kundaklama sonucu yanan Sakarya Hendek'teki Aksoğanlar Pasajı için Hendek Belediyesi kolları sıvadı. Pasaj baştan aşağı yenilenecek.

Sakarya Demokrasi Meydanı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada şehrin buluşma noktası olan Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının başladığını müjdeledi.

Sakarya'da 4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Mithatpaşa Mahallesi, İzmit Caddesi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Sakarya'da 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Mithatpaşa Mahallesi, İzmit Caddesi Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 4 milyon TL bedel ile icradan satılıyor.

Sakarya Tarihi Alicanlar Konağı yenileniyor!

Sakarya'da yer alan Tarihi Alicanlar Konağı'nda yenileme çalışmaları başladı, konak aslına uygun olarak restore edilecek.

İstiklal Caddesi yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğünün, geçen yıl aralık ayında başlattığı İstiklal Caddesi altyapı, üstyapı, çevre düzenlemesi ve Nostaljik Tramvay hatlarının yenilenmesi çalışmaları devam ediyor.

Beyoğlu'nun Nostaljik Tramvay Hattı yenileniyor!

26 yıldır hizmet veren İstiklal Caddesi'nin simgesi Nostaljik Tramvay Hattı yenileniyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Sakarya Ankara Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’la birlikte Ankara Caddesi'ni ziyaret etti, Toçoğlu caddenin yenileneceğinin müjdesini verdi.

Sakarya Karasu'nun kaldırımları yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Kocaeli Halide Edip Adıvar Caddesi yenileniyor!

Kent genelinde yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’daki bir caddeyi daha yeni yüzüne kavuşturuyor. Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi üzerinde belli bölgelerde 4 bin 500 metreküp taş duvar imalatı yapıldı.

sakarya caddesi yenileniyor mu Haberi

sakarya caddesi yenileniyor mu


Sakarya Caddesi Yenileme Projesi’nin ihalesine 29 Ağustos Cuma günü çıkılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Bölge esnafına, hemşerilerimize ve şehrimize hayırlı olsun. İhalenin ardından caddemizin daha modern bir görünüme kavuşması için yaya yolu ve çevre düzenleme çalışmasını hemen hayata geçireceğiz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yerel seçimlerde kamuoyu ile paylaşılan bir projenin daha hayata geçirileceğini, Sakarya Caddesi’nin yenileneceğini belirtti. Bölge esnafının isteği üzerine projenin gündeme alındığını ve tamamlanan hazırlıkların ardından ihalenin 29 Ağustos Cuma günü saat 10.30’da gerçekleştirileceğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “Bölge esnafına, hemşerilerimize ve şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


Kudüs, Ankara ve İnönü Caddeleri de yenilenecek

Alt yapıdan üst yapıya yatırımların tüm hızıyla devam ettiğini de sözlerine ekleyen Toçoğlu, “Daha önce Atatürk Bulvarı, Karaağaç Caddesi, Çark Caddesi, Yuvam ve Şal Sokak...