29 / 04 / 2024

Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi yurt

Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi yurt

Sakarya Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor, bu kapsamda Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’nde hayata geçirilen kız yurdu ve yemekhane hizmete girdi.

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ümraniye'de 4 bin 576 metrekarelik arsa 22.8 milyon TL'ye icradan!

T.C. İstanbul Anadolu 19. İcra Dairesi, İstanbul Ümraniye'de Cemil Meriç Mahallesi 112 ada 2 parselde yer alan 4 bin 576 metrekarelik arsayı icradan 22 milyon 880 bin TL'ye satıyor...

Ümraniye'de 22.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 19. İcra Dairesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi, 112 ada 2 parselde yer alan 2 katlı çelik yapı ve 1 adet binayı 22 milyon 880 bin TL'ye satıyor...

Ümraniye 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, A. Dudullu (Cemil Meriç) Mahallesi, 851 Ada, 1 Parsel İle Bir Kısım Kadastral Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Ümraniye nazım imar planına ilişkin itiraz planı askıda!

Ümraniye İlçesi, Adem Yavuz - Aşağı Dudulu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamur Kuyu parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Ümraniye Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Adem Yavuz - Aşağı Dudullu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamurkuyu - Parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri kısmi Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı..

Kocaeli Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi'ni hizmete açtı.

Sakarya'nın yeni yurt binası hizmete girdi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor, bu kapsamda Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’nde hayata geçirilen kız yurdu ve yemekhane hizmete girdi.

İstanbul HKS İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul HKS İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Haydar Kaya ve Seher Kurtuldu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi'nde kuruldu.

MG Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MG Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Gönenç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Cemil Meriç Caddesi'nde kuruldu.

Beykar Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beykar Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyyup Beyter ve Orhan Kartal ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Cemil Meriç Caddesi'nde kuruldu.

Tem Mad Temizlik Kimya İnşaat Metal Organizasyon Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Mad Temizlik Kimya İnşaat Metal Organizasyon Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Aykıt tarafından 15 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

Bahçelievler Cemil Meriç Kültür Merkezi açıldı!

Bahçelievler Belediyesince Türk düşünce hayatının önemli isimlerinden, Cemil Meriç'in doğumunun 100. yıl dönümünde yaptırılan Cemil Meriç Kültür Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi yurt Haberi

Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi yurt


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan kız yurdu ve yemekhanesinde öğrencilerle bir araya geldi. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Topaloğlu, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler Mustafa Ali Aykol ve Uğur Uzun, TÜBİTAK Projesi olarak hazırladıkları ve kabul edilen çalışmalarını Başkan Toçoğlu’na sundular.


Başkan Toçoğlu’na hizmet teşekkürü

Kız pansiyonu binasının 8 yıl boyunca temel olarak kaldığını söyleyen Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Topaloğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeki Toçoğlu’nun katkıları ve destekleriyle yurdumuz tamamlandı. Modern bir yemekhanemiz öğrencilerimize hizmet sunuyor. Kendilerine hepinizin huzurunda sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.


Her eğitim alanında bir çalışma

İzmir’de 10...