28 / 07 / 2024

sakarya çevre yatırımları

sakarya çevre yatırımları

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Yılmaz Çiğdem, " Biz Büyükşehir Belediyesiyiz. Bizim sadece şehir merkezine hizmet götürmemiz gibi bir durum söz konusu olmaz" dedi

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Tapu ve kadastro yatırımları için 136 milyon TL kaynak ayrıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2021 yılındaki yatırımları için toplamda 135 milyon 965 bin lira ayrıldı.

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar'da değişiklik!

Türkiye'nin rekabetçi konumunu güçlendirmek ve çevreye saygılı üretimleri desteklemek için Ar-Ge ve çevre yatırımlarına sağlanan faiz desteğinin üst limiti 1 milyon liradan 1,8 milyon TL'ye çıkarıldı.

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar'da değişiklik!

Türkiye'nin rekabetçi konumunu güçlendirmek ve çevreye saygılı üretimleri desteklemek amacıyla Ar-Ge ve çevre yatırımlarına sağlanan faiz desteğinin üst limiti 1 milyon liradan 1,8 milyon liraya çıkarıldı.

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Turizm yatırımlarının satışı ve kiralanması için başvurular 5 Aralık'ta bitiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvuruların 5 Aralık'ta sona erdiğini açıkladı.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Sakarya Büyükşehir'den Hendek'e önemli yatırımlar!

Hendek muhtarlarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı.

Kayseri yatırımları hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın da katıldığı Yahyalı Mitingi’nde Kayseri ve Yahyalı’ya yapılan yatırımları masaya yatırıldı

Mehmet Özhaseki Beyoğlu'ndaki gayrimenkul yatırımlarını yerinde inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan birlikte gayrimenkul yatırımlarını yerinde inceledi.

sakarya çevre yatırımları Haberi

sakarya çevre yatırımları


Şehir genelinde hayata geçirilen ve devam eden çevre yatırımlarını değerlendiren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Yılmaz Çiğdem, "Biz Büyükşehir Belediyesiyiz. Bizim sadece şehir merkezine hizmet götürmemiz gibi bir şey olmaz. Biz, sadece şehir merkezini güzelleştirme derdinde olmadık. Sakarya’nın tamamının güzelleşmesi, daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için çalışıyoruz" dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Yılmaz Çiğdem, hayata geçirilen ve devam eden çevre yatırımlarını değerlendirdi. Peyzaj ve süs bitkiciliği dergisi Plant’e röportaj veren Çiğdem,  süs bitkiciliği sektörünün Sakarya için gurur verici çalışmalar yaptığını dile getirerek, sektöre destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Resmin Büyüğünü Görmek İçin Tıklayınız

Hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz

Sakarya genelinde, son dönemlerde gerçekleştirilen peyzaj çalışmalarını değerlendiren Yılmaz Çiğdem, “Biz yöneticilerin en önemli görevi, güzelliği korumak, muhafaza etmek ve...