29 / 04 / 2024

Sakarya daire onarımı

Sakarya daire onarımı

“Afete Hazır Sakarya projesi” hakkında da bilgi veren AFAD Müdürü Hüseyin Kaşkaş, acil durum çantasının öneminden de bahsetti. Sakarya’da onarılması gereken 392 bina ve 194 dairenin olduğuna da dikkat çekildi.

Sakarya'da 334 hasarlı yapı onarım bekliyor!

17 Ağustos depreminin ardından Sakarya'da tespit edilen 25 bin 543’ü ağır hasarlı bina yıkılırken 19 bin 841 orta hasarlı ve 45 bin 582 az hasarlı binanın onarımı hâlâ tamamlanamadı.

Van Erciş'te yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor!

Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Erciş’teki mesaisine bayram tatilinde de devam etti.

Manisa'daki 67 adet içme suyu deposu onarım ihalesine çıkıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı, vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı su içebilmeleri için ilçe merkezi ve mahallelerde mevcut olan 67 adet içme suyu deposunun bakım onarım ihalesine çıkıyor

Çukurova Üniversitesi onarım işi ihalesi 26 Mart'ta!

Çukurova Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı büyük onarım işini 26 Mart'ta ihaleye çıkıyor. Söz konusu işe 10 günde başlanacak ve 240 günde tamamlanacak.

ODTÜ yurt bakım onarım işi ihalesi 9 Mart'ta!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; yurt bakım onarım işini 9 Mart 2015 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkarıyor.

Fırat Üniversitesi kampüs onarım işleri 24 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Fırat Üniversitesi kampüs onarım işleri Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 24 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak.

Muğla'da 2 bin 223 kilometre yolun onarım çalışması tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı 30 Mart yerel seçimlerinden bugüne kadar bütün ilçelerde toplam 2.223 km yolun bakım ve de onarımını gerçekleştirdi.

Galatasaray Üniversitesi Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkeleri onarım ihalesi 10 Ekim'de!

Galatasaray Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkelerinde onarım işlerini 10 Ekim 2014 tarihinde açık ihale ile ihaleye çıkaracak.

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi onarım işi ihalesi 30 Eylül'de!

İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları; İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bakım onarım işini açık ihale usulü ile 30 Eylül'de ihaleye çıkarıyor.

Erciyes Üniversitesi onarım işi ihalesi 25 Eylül'de!

Erciyes Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; büyük onarım işini 25 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkarıyor. İş 45 günde tamamlanacak.

BAÜ İlahiyat Fakültesi onarım işi ihalesi 4 Ağustos'ta!

Balıkesir Üniversitesi Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı, Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi onarım inşaat işi ihalesini 4 Ağustos saat 10.00'da BAÜ Rektörlüğü Çağış Kampüsü'nde gerçekleştirecek.

Şanlıurfa'da Park Bahçeler'den 23 Temmuz'da yüzme havuzu onarım ihalesi!

Şanlıurfa'da Park Bahçeler Şube Müdürlüğü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre kontrol ve Koruma Daire Başkanlığı yüzme havuzu onarım işini 23 Temmuz saat 11.00'de ihaleye çıkaracak...

Bolvadin'de kaldırımlarda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Afyonkarahisar' ın Bolvadin İlçe Belediyesi ekipleri tarafından, ilçe merkezinde kaldırım bakım ve onarım çalışmalarının başladığı kaydedildi. Çalışmaların Bolvadin' in ana caddelerinde de devam ettirileceği belirtildi...

Sakarya daire onarımı Haberi

Sakarya daire onarımı

Sakarya Makedonya ve Tüm Göçmenler Derneği Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu, beraberindeki Başkan Yardımcısı Lütfiye Koç, Halkla İlişkiler Başkanı Özlem Koç ve Medya Birim Başkanı Büşra Çınar ile birlikte Karaman Mahallesi’nde bulunan Sakarya İl Afet Eğitimi Derneği kadın kolları çalışmaları hakkında AFAD Müdürü Hüseyin Kaşkaş’a bilgi veren Çobanoğlu, afet bilinci ile yaşanması gerektiğini dile getirerek, derneklerinde afet eğitimi verilmesi noktasında destek istedi. Müdür Kaşkaş ise, afet geldiğinde hiçbir ayrım yapmadan herkese geldiğini vurgulayarak, Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü olarak Sakarya’daki tüm STK’larla diyalog halinde olduklarının altını çizdi.


Afet çantası

“Afete Hazır Sakarya projesi” hakkında da bilgi veren Kaşkaş, acil durum çantasının öneminden de bahsetti.  Ziyarette ayrıca, Sakarya’da onarılması gereken 392 bina ve 194 dairenin olduğuna da dikkat çekildi. Ziyaret...