12 / 05 / 2024

Sakarya emekli evleri

Sakarya emekli evleri

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adapazarı Şubesi Başkanı Orhan Büyü, Sakarya'da emekliler için konut müjdesi verdi. Büyü, çalışmaların olumlu ve hızlı şekilde devam ettiğini açıkladı.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Tokat Emekli Evleri için ön kayıt kuyruğu!

TOKİ'nin Tokat’ta satışa çıkaracağı 292 konut için emekliler, banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ön kayıt yaptırmak isteyen vatandandaşlar banka şubesi önünden ayrılmadı. 

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi!

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Emekli Projesi'ne Sakarya'da dahil edilmeli!

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, TOKİ'nin emekli projesine Sakarya'nın da dahil edilmesi gerektiğini belirtti. Özkoç, 150 bin emekli bulunduğunu ve bunların büyük bölümünü de dar gelirlilerin oluşturduğunu söyledi.

Baykonut Sakarya Erenkent Evleri 190 bin TL'ye!

Baykonut İnşaat imzasıyla dizayn edilen Erenkent projesi toplam 54 adet daireden meydana geliyor. Sakarya Erenkent projesi 4 etap şeklinde dizayn edildi.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

TOKİ Batman Emekli Evleri'nin teslimleri 1 ay uzatıldı!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından emekliler için yapılan TOKİ evleri ile ilgili açıklama yapıldı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

160 konut olarak yükselen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri'nde başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru!

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede başvuru ücreti 500 TL 'dir.

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Projede başvuru işlemleri başladı ve 29 Temmuz'a kadar devam ediyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Toplamda 160 adet dairenin satışlarına devam ettiği projede başvuru ücreti 500 TL'dir.

Sakarya emekli evleri Haberi

Sakarya emekli evleri

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adapazarı Şubesi Başkanı Orhan Büyü, bölgede inşa edilecek TOKİ konutları ile ilgili bilgiler verdi. 


Emekliler için yapılacak TOKİ evlerinde gelişmeler kaydedildiğini söyleyen Büyü, ''İnşallah Sakaryalı emeklilerimiz için 2017 yılı hayırlı bir yıl olacak” şeklinde konuştu.


Konutlar için Sakarya Valiliği’ne yaptıkları müracaat yapıldığını belirten Büyü, çalışmaların hızlandığını açıkladı. Büyü, “Diğer illerde olduğu gibi Sakarya’da da emeklilerimiz kira öder gibi ev sahibi olmalarına yönelik yaptığımız girişimler sonrasında başta valiliğimiz olmak üzere siyasilerimizin olaya sahip çıkmasıyla çalışmalara hız verildi” dedi.


Emekli evleri için TOKİ'ye arsa tahsis edilecek açıklayanan Büyü, “TOKİ yerleri alır almaz, hemen konut projeleri için gerekli startı verecek. Biz de heyecan içinde evlerin temeline harcı koyacağımız günü bekliyoruz. İnşallah emeklilerimiz için ilk konutlarda ilimizde böylelikle yapılmış olacak ” diye...