21 / 05 / 2024

sakarya engelli projeleri

sakarya engelli projeleri

Dünya Engelliler Günü kapsamında SGM’de gerçekleştirilen programa katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, engelli yakınlarına müjdeyi verdi. Toçoğlu, “Şehrimize Engelsiz Gündüz Bakım Evi kazandıracağız" dedi

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, engelli yaşam merkezini hizmete açtı.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Hulusi Armağan Yıldırım: Sakarya SGM örnek bir mimariye sahip!

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, “Sosyal Gelişim Merkezlerinin hizmetleri ve mimari yapısı bizleri oldukça etkiledi” dedi.

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Sakarya Yenikent'e yeni yaşam alanı geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yılın ilk projeleri ve kamuoyuna daha önce açıklanan bazı yatırımlarla ilgili devam eden süreçlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Sapanca SGM'nin temeli atıldı!

Sakarya Sapanca SGM'nin temelinin gelecek hafta içerisinde atılacağını duyuran Başkan Toçoğlu, "Genç, yaşlı, çocuk, kadın, engelli ve aileler için birçok eğitsel çalışmanın yapılacağı bu tesislerimizin bir yenisini Sapanca'ya kazandırıyoruz'' dedi.

Sakarya Kocaali'ye 60 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Kocaali ilçemizin altyapı geleceğini garanti altına almak için planladığımız projeleri bir bir hayata geçiriyoruz." dedi

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

Sakarya Ferizli ve Söğütlü'nün altyapısı yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Ferizli ve Söğütlü’de hayata geçirilecek yeni içmesuyu ve kanalizasyon hattı projeleri için ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

sakarya engelli projeleri Haberi

sakarya engelli projeleri


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen programda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı. Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliklere Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı,  Başkan Toçoğlu’nun eşi Gönül Toçoğlu ve kızı Zehra Toçoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, 25. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, belediye başkanları, büyükşehir bürokratları, STK temsilcileri, engelli vatandaşlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Bizim Sorunumuzdur

Engelsiz Hobi Kursları mehter takımının performansı ve Engelsiz hobi kursiyerlerinin sergi açılışı ile başlayan programlar, konferans salonunda devam etti. Programın açılış konuşmasını yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarının tartışılması ve bunların giderilmesi için yapılması gerekenler hususunda hepimize sorumluluklar düşmektedir. Dünya Engelliler Günü, engelli...